Dolar 32,3019
%0.12
Euro 34,9760
%-0.02
Altın 2.447,040
%0.91
Bist-100 10.173,00
%1.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Süne: ‘Biz birlikte Bucayız’ ‘Benim varım yoğum Buca halkı’

CHP’li Süne: ‘Biz birlikte Bucayız’ ‘Benim varım yoğum Buca halkı’

CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne, kapı kapı dolaşarak ilçenin sınırları içerisinde yer alan mahallelerde vatandaş, esnaf ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor. Seçim buluşmalarında yoğun ilgi ve sevgi ile karşılanan Süne, projelerini anlatarak çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

  • Ege Postası
  • 02.01.2014 - 12:10

İZMİR - Son olarak Çağdaş, Ufuk, Yaylacık ve Cumhuriyet mahallelerinde ziyaret gerçekleştiren ve vatandaşların yeni yılını kutlayan CHP Buca Belediye Başkan aday adayı Mehmet Süne, bölge halkının yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılaştı. Sokak sokak, kapı kapı dolaşarak halkının dertlerini dinlemeye ve tüm bölge yaşayanlarıyla buluşmaya devam eden Süne ziyaretlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Açıklamasında vatandaşlarla olan bağını hiçbir zaman koparmadığını ve göreve hazır olduğunu belirten CHP aday adayı Süne, ‘Buca'yı vatandaşlarımızla el ele vererek daha yaşanabilir, huzurlu, güzel bir kent yapmak amacıyla Buca Belediye Başkanlığı'na adayım. Kendime, ekibime, projelerime güveniyor ve partimden görev bekliyorum. Aday olursam seçimi rahatlıkla kazanırım. Göreve geldiğimde ilk hedefim halkımızla el elvererek güçlü, güzel ve güvenli bir Buca’yı oluşturmak için gece gündüz demeden çalışmak ve sorunları ortadan kaldırmak olacaktır’ dedi.

 

‘Buca’nın Sorunlarını Biliyorum, Projelerimle Geliyorum’

 

30 yıla yakın bir zamandır Buca’da yaşadığını ve Buca'nın bütün sorunlarını bildiğini vurgulayan Süne, şöyle konuştu:

 

"Buca'da çağdaş kentleşme, imar, ulaşım, altyapı eksikliği, tarım, sağlık, spor, kültürel, tarihsel ve sosyal projelerin yetersizliği gibi sorunlar var. Buca’da 5 yıl halkla iç içe olarak CHP İlçe Başkanlığı yapmış biri olarak, ilçedeki tüm sıkıntıları nasıl çözüme kavuşturulacağını çok iyi biliyorum ve projelerimle tüm sorunları ortadan kaldırıp, başarıyı yakalayacağıma inanıyorum. Ben Buca'nın sevdalısıyım. Buca'yı karış karış bilirim, Buca ve Bucalı hemşerilerim benim için her zaman ilk planda gelir. Çünkü benim varım da yoğum da Buca halkıdır, Buca halkının mutluluğudur. Bu nedenle hiçbir zaman Buca’dan kopamam. Partim bana görev verirse; halkımızın da desteğiyle, adayı kim olursa olsun AKP'yi Buca’da hallaç pamuğuna çevirip, sandığa gömerim. Çağdaş kentleşme, imar, ulaşım, altyapı eksikliği, tarım, sağlık, spor, kültürel, tarihsel ve sosyal projelerin yetersizliği gibi sorunlar olsun diğer sorunlar olsun bunları ekibimle en kısa zamanda çözer, Buca’yı mutlu insanların ilçesi yaparım

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.