Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Talak'tan semtevleri projesi

Talak'tan semtevleri projesi

Çiğli’de ‘Her mahalleye en az bir proje’ sloganıyla yola çıkan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, Aydınlıkevler Mahallesi Semtevi projesini açıkladı. Talak,“Ev kadınlarımızı ekonomik hayatın içine çekmeye çalışacağız” dedi.

  • Ege Postası
  • 02.01.2014 - 11:26
İZMİR- CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, aday olup seçimi kazandığı takdirde ev kadınlarını kurslar ve eğitimlerle üretime yönelteceklerini söyledi. CHP’li Ali Talak, Ev kadınlarını sosyal hayatta ve kentin yönetiminde daha aktif bireyler olmalarını sağlamak istiyoruz. Bu amaçla Çiğli’de Semtevleri yapacağız. Bunlardan ilkini ise Aydınlıkevler Mahallesi’ne kuracağız. Sırasıyla diğer mahallelere de yapacağız” diye konuştu.
Aydınlıkevler Semtevi’nin vatandaşa nasıl hizmet vereceğini anlatan Ali Talak, “Semtevleri aracılığıyla vatandaşlar görüş, öneri ve isteklerini belediyeye iletecek, bir sorunla karşılaştıklarında çözüm aramalarında köprü görevi görecek. Aydınlıkevler Semtevi’nde, mahalle sakinlerine kurs ve eğitimlerin yanı sıra sağlık ve psikolojik danışmanlık hizmeti verilecek. Kısaca Semtevleri vatandaşlarımızı hem yönetime ve hem de üretime dahil edecek. Mahalle Sakinleri kentin yönetiminde söz sahibi olacaklar” şeklinde konuştu.
Talak, ayrıca Semtevleri’nde engelli vatandaşlar ve çocuklarımız içinde ayrı bölümler olacak diye belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.