Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aşlık: ' Dağıttığın paralar ne dünyada ne ahirette'

Aşlık: ' Dağıttığın paralar ne dünyada ne ahirette'

Akın İpek'e ait Çukuralan işletmesinin izninin iptaliyle başlayan tartışma alevleniyor. AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık sosyal medya üzerinden verdiği mesajlarda isim vermeden 'Demekki davetiye satılarak zengin olunmuyormuş!.Dağıttığın paralar ne dünyada ne ahirette seni kurtaramayacak.Allah adil'dir' diyerek Akın İpek'i eleştirdi

  • Ege Postası
  • 01.01.2014 - 16:40
EGE POSTASI- İşadamı Akın İpek'e ait Koza Altın'ın Çukuralan işletmesindeki faaliyetleri "çevre izni veya çevre izin ve lisans belgesi" bulunmaması gerekçesiyle durduruldu. Başbakan Erdoğan'ın haftasonu Karadeniz'de gerçekleştirdiği konuşmada isim vermeden İpek Koza Grubu'nu eleştirmişti. Başbakan Erdoğan konuşmasında "Bunların maden ruhsatları ellerinden alınınca bas bas bağırıyorlar. Altın ağalığı yaparken iyiydi. Bunların hepsini açıklayacağım" demişti. Başbakan Erdoğan'ın 'altın ağaları' suçlamasının hemen ardından gelen izin iptali özellikle sosyal medyada tartışma konusu oldu. Bugün ve Kanaltürk gazete ve televizyonlarının da sahibi olan Akın İpek'e yönelik destek mesajlarına en sert tepki AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık'tan geldi. Facebook ve twitter üzerinden yayınladığı mesajlarda Aşlık hem İpek grubunu hem de ona destek verenleri eleştirdi. Aşlık mesajlarında şu görüşlere yer verdi.

NE DÜNYADA NE AHİRETTE

Akın İpek abinize dua ederken; dedikodu'yu magazin haberleri adı altında meşrulaştıran Televizyonlarına da dua etmiş olmuyormusunuz.'!
Bazı televizyonlar Akın İpek'in altın işletmelerinden birinin ruhsat sorunları nedeniyle durdurulmasını "yabancı sermaye ürkütülüyor" diye haber yaptılar.Yani kendi televizyonlarında yakayı ele verdiler.Akın İpek'in sermayesi yerli değilmiş'!Niye tetikçi olduğunu anlayın!
Demekki davetiye satılarak zengin olunmuyormuş!.Dağıttığın paralar ne dünyada ne ahirette seni kurtaramayacak.Allah adil'dir.

"Koza Altın'ın Çukuralan işletmesindeki faaliyetleri durduruldu" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...






Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.