Dolar 32,8212
%0.09
Euro 35,1953
%-0.14
Altın 2.451,080
%0.24
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yıldırım’ın stratejisi belli oldu

Yıldırım’ın stratejisi belli oldu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Binali Yıldırım, seçim stratejini belirledi. Yıldırım, süreç içerisinde CHP ve MHP’nin adayları ile polemiğe girmeyecek. Yerel seçimi genel seçim havasına girmemesi için hizmet vurgusu yapacak. Propaganda çalışmaları sade olacak ve vatandaşlara birebir temasa geçilecek.

  • Ege Postası
  • 31.12.2013 - 13:52
EGE POSTASI/HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, dün Ahmet Kahraman’ın cenazesine katılmak için geldiği İzmir’de, milletvekilleri ve il yöneticileri ile basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi. İl Başkan yardımcılarının yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi alan Yıldırım, toplantıya katılan AK Parti İzmir Milletvekilleri Nesrin Ulema ve Ali Aşlık’la da özel bir görüş yaptı.

DÜŞÜK SEVİYELİ
Cuma ya da cumartesi günü kente gelerek seçim çalışmalarına başlayacak olan Yıldırım, düşük seviyeli bir çalışma ile düğmeye basacak. İlk olarak hemşeri derneklerini ziyaret edecek. İlçelerdeki adayların belirlenmesi noktasında görüşmeler yapacak.

POLEMİK YOK
Basına kapalı gerçekleşen toplantıda Yıldırım’ın, “İzmir’deki yerel seçimler genel seçim havasına sokulmaya çalışılıyor. Biz buna izin vermeyeceğiz. Hizmet odaklı söylemlerimiz olacak. Bu süreçte CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aziz Kocaoğlu ile polemiğe girmeyeceğim. O tuzağa düşmeyeceğiz. Seçim çalışmalarımızı da gayet sade bir şekilde yürüteceğiz. Abartıya kaçılmayacak. Vatandaşlara birebir dokunacağız” dediği öğrenildi.

GÖRÜŞME YAPTI

Öte yandan Bakan Yıldırım dün Kahraman’ın cenaze törenine katıldıktan sonra Karşıyaka’ya geçti. Bu sırada kendisini takip eden basın mensuplarının yolu koruma araçları tarafından kesilmişti. Yıldırım’ın AK Seferihisar Belediye Başkan aday adayı Hamit Nişancı ve Buca eski Belediye Başkanı Cemil Şeboy’la görüştüğü öğrenildi. Ylıdırım’ın her iki isme, “Hazır olun” dediği ifade edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.