Dolar 32,3669
%-0.35
Euro 34,7906
%-0.04
Altın 2.395,040
%-1.14
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li adaylar Bakan, Purçu ve Çam göz doldurdu

CHP'li adaylar Bakan, Purçu ve Çam göz doldurdu

CHP İzmir Milletvekili adayları Murat Bakan, Özcan Purçu ve Musa Çam, İl Başkanı Bedri Serter eşliğinde Torbalı’nın Çaybaşı Mahallesi’nde yaşayan Roman vatandaşların eğlencesine ortak oldu. TBMM’de temsilcileri olacak Roman Aday Purçu’dan yaşadıkları evler için tapu sözü alan mahalle sakinleri, oyun havalarında başarılı performans gösteren diğer adaylar Murat Bakan ve Musa Çam’ı da tebrik ettiler. CHP'li adaylar Bakan, Purçu ve Çam göz doldurdu

  • Ege Postası
  • 22.05.2015 - 10:55
İZMİR - Çaybaşı Mahalle sakinlerinin düzenlediği etkinlikte Torbalı Eski Belediye Başkanı İsmail Uygur ve İl Başkanı Bedri Serter’in selamlama konuşmalarının ardından Purçu’ya tam destek mesajı veren Aday Murat Bakan, “İlk kez içinizden ve içimizden biri olan Özcan kardeşimiz, Ankara’da temsilciniz olacak. O, bizim gözbebeğimiz. Bizler sizin emrinizde ve hizmetinizdeyiz. Siz de, 6 milyon Roman vatandaşı fark eden ve Türkiye’yi yaşanacak bir ülke yapacak olan CHP’ye destek vermek üzere sandığa gidin ve oyunuzu kullanın” diye konuştu. Milletvekili Adayı Musa Çam da Gürçeşme Semti’nde Roman vatandaşlarla iç içe büyüdüğünü ve sorunlarını iyi bildiğini belirterek, bu sorunların çözümü için Özcan Purçu’ya destek vermelerini istedi.



HER KADINA 720 LİRA
Konuşmasının önemli bölümünü Romanca yapan Milletvekili Adayı Özcan Purçu da, CHP’nin iktidar olması durumunda Roman kadınların tamamının hesabına her ay 720 lira yatacağını belirtti. Purçu, bu proje için gerekli kaynağın kendisine sorulduğunu belirterek “Sadece hortumları keseceğiz” dedi. Ayrıca Roman mahallelerinde kadınlar için meslek atölyeleri açacaklarını da belirten Purçu, şöyle konuştu: “Eğitim çok önemli. Lütfen çocuklarınızı okula gönderin. Ben eğitimli olmasaydım beni aday yaparlar mıyd? Bu yüzden mutlaka çocuklarınızın eğitim almasını sağlayın. 92 yıldır bu ülkede yaşıyoruz ve hep itildik, kakıldık. Üçüncü sınıf vatandaş olduk. İlk Kez CHP, bir ayıbı bitirerek Roman bir yurttaşını milletvekili adayı yaptı. Sizlerin karşısında olmaktan çok mutluyum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.