Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ademhan; “Pazarcı esnafı ile dayanışma içinde olacağız”

Ademhan; “Pazarcı esnafı ile dayanışma içinde olacağız”

Halkların Demokratik Partisi (HDP) İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ferhan Ademhan, “HDP, tüm üretici güçlerin temsilcilerinin görüşlerini, desteğini önemseyen bir partidir. TBMM’de başta pazarcı esnafı olmak üzere tüm esnaflarımızla dayanışma içinde olacağız” dedi. Ademhan pazarcı esnafı ile

  • Ege Postası
  • 22.05.2015 - 09:22
HDP İzmir Milletvekili Adayı Ferhan Ademhan, STK ziyaretlerine meslek odaları ile devam ediyor. İzmir Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Hamdin Erişen’i ziyaret eden Ademhan, HDP’nin pazarcı esnafı ile dayanışma içinde olacağını kaydetti. Ademhan, HDP’nin seçim bildirgesinde yer alan ekonomik programa da dikkat çekerek, “Sayın Eş Genel Başkanımız Selahattin Demirtaş’ın da ifade ettiği gibi, 1960’lardaki Türkiye İşçi Partisi’nden bu yana bu denli sol ekonomik bir program ilk defa halkımıza sunuluyor. Yoksulluğun, işsizliğin büyüdüğü, çalışan, üreten kesimlerin hakkını alamadığı; ancak işverenlerin de huzursuz olduğu bir ortamda HDP’nin sol ekonomi programı ülkemizde 76 milyon insanımızı rahatlatacaktır” diye konuştu.

Ademhan, pazarcı esnafının Türkiye ekonomisinin en önemli gruplarından biri olduğunu kaydederek, “Pazarcı esnafı, bir yandan ticaret yaparken bir yandan da aslında hizmet sektörüne benzer bir faaliyetin içindedir. Hem kültürel hem ekonomik yaşamımızda ciddi bir yeri vardır. TBMM’ye güçlü bir şekilde giden HDP, pazarcı esnafı dahil bütün üretici güçlerle kol kola olacaktır. Hangi kentimizde pazarcı esnafı sıkıntı yaşıyorsa HDP bunun takipçisi olacaktır” sözlerine yer verdi.

İzmir Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Hamdin Erişen de, HDP’li Ademhan’ın ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Türkiye’de siyasetin normalleşmesi ve bütün insanlarımızın kardeşliğine hizmet edecek bir tablonun ortaya çıkması temennimdir. Bütün siyasetçilerin barışa hizmet eden bir dil kullanmalarını bekliyoruz. Bugün, bizi ziyaret eden değerli hemşerim Ferhan Ademhan’a da başarılar diliyorum. İnanıyorum ki, kendisi ve partisi HDP Türkiye demokrasisine önemli katkılar koyacaktır” açıklamasını yaptı.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.