Dolar 32,2270
%0.2
Euro 35,1296
%0.11
Altın 2.467,830
%0
Bist-100 10.320,00
%1.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'de kadınlar günü

CHP'de kadınlar günü

CHP İzmir İl Kadın Kolları yaklaşan yerel seçimler için Belediye Başkanlığına ve Belediye Meclis Üyeliğine aday adayı başvurularını yapan kadınlarla buluşuyor. Belediye başkanlığüı ve belediye meclis üyeliği için aday adaylığını açıklayan 600’ün üzerinde kadın üye, 17-20 Eylül 2013 tarihlerinde Tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenlenecek olan organizasyonda bir araya gelecek.

  • Ege Postası
  • 13.09.2013 - 11:47
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Yerel seçim yarışında mücadele hız kazanırken, Cumhuriyet Halk Partisi “Kadın dayanışması” yapacak. İki ayrı günde 30 ilçeden aday adaylığını açıklayan 600’ü aşkın bayan partili düzenlenecek olan organizasyonda bir araya gelecek. 

İLK BULUŞMA 17 EYLÜL’DE

Kadın aday adayları ilk olarak 17 Eylül 2013 tarihinde kahvaltıda buluşacak. Tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenlenecek olan organizasyona, Buca, Çeşme, Tire, Menderes, Bayındır, Ödemiş, Aliağa, Torbalı , Kınık, Bornova, Menemen, Karabağlar, Gaziemir , Kiraz, Kemalpaşa, Bayraklı, Beydağ ilçelerinden seçim yarışına katılan partili kadınlar katılım gösterecek.

BELEDİYE BAŞKANLIĞINA TALİP İSİMLER 20 EYLÜÜL’DE BULUŞACAK


20 Eylül 2013 tarihinde kahvaltıya katılacak ilçeler ise, Çiğli, Dikili, Bergama, Karşıyaka, Konak, Balçova, Selçuk, Seferihisar, Güzelbahçe, Narlıdere, Karaburun, Urla, Foça olarak belirlendi. Aynı gün öğlen saatlerinde bir araya gelecek olan belediye başkan aday adayları ise öğlen yemeğinde buluşacak.

“GÜZEL İZMİR’E YAKIŞAN TABLO”

CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku, düzenlenecek organizasyonlar hakkında, “Büyük bir gururla belirtmek isterim ki; 31 kadın üyemiz belediye başkanlıklarına, 600'den fazla kadın üyemiz de belediye meclis üyeliklerine “Emeğimiz var, sözümüz de olacak” diyerek aday adayı olmuştur. Öncelikle arkadaşlarımı cesaretlerinden dolayı kutluyorum ve başarılar diliyorum. Güzel İzmir'imize de böyle bir tablo yakışır. CHP İzmir İl Kadın Kolları olarak göreve hazır olan bu arkadaşlarımızı kamuoyuna ve İzmirli hemşerilerimize takdim etmek istiyoruz. Bu amaçla belediye meclis üyesi aday adayı olan kadın üyelerimizle 17 ve 20 Eylül günlerinde kahvaltı yapacağız.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.