Dolar 32,2128
%0.15
Euro 35,1664
%0.21
Altın 2.469,130
%0.05
Bist-100 10.320,00
%1.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere  yerleşim yerine  yakınında ki yangın korkuttu

Narlıdere yerleşim yerine yakınında ki yangın korkuttu

Narlıdere Huzur Mahallesi ve Çatalkaya Mahallelerinin üst kısmında Arıkent Sitesine elli metre yakının da çıkan yangın Narlıderelileri korkuttu. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’un da söndürme çalışmalarına katıldığı yangın Huzur Evi olarak bilinen Emekli Sandığı Dinlenme Merkezi’nin de hemen üst tarafından çıktı.

  • Ege Postası
  • 12.09.2013 - 20:28
İZMİR- Bir günde 3 ayrı noktada ayrı saatlerde çıkan yangın, itfaiye ekiplerini ve söndürmeye yardımda bulunan Narlıdere Belediyesi fen işleri ekiplerini de terleten yangın söndürme çalışmalarına Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı helikopterler de söndürme çalışmalarına havadan takviyede bulundu.

Birkaç gün öncede alt bölümün yandığı bölgede aynı günde üç ayrı yerden patlak vermesi yangını sabotaj şüphelerini arttırdı. İlçe emniyet Müdürlüğü yetkilileri şüpheli birini gözlem altına altına aldığı Yerleşim alanına metrelerce yakınında, orman alanının başlama noktasında bulunan toplamda 2 hektara yakın yanan bölgeyi geçen ve söndürme çalışmalarını yakından izleyen Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur “büyük bir tehlike atlattık. Hem orman bölge ekiplerine, hem bölge halkına ve belediye personelimize söndürme çalışmalarındaki çabaları için teşekkür ediyorum. Yeşil alanın kül olması bir Narlıdere’li ve belediye başkanı olarak beni çok üzdü. İnşallah failler bulunur. Orman Müdürlüğümüzün de iznini alarak, yanan yerleri tekrar yeşile kavuşturmak için belediye olarak üzerimize düşen görev ne varsa yapmaya hazırız. Fidan dikim mevsiminde yerin hazırlanması da dahi tüm gücümüzle oranın yeşillenmesi arzuluyoruz” dedi. 


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.