Dolar 32,2650
%0.31
Euro 35,1391
%0.14
Altın 2.467,460
%-0.01
Bist-100 10.320,00
%1.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Talak'tan Çiğli'ye meydan müjdesi

Talak'tan Çiğli'ye meydan müjdesi

CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak, çağdaş şehirleri sahip olduğu meydanlar ve yolları ön plana çıkartır dedi. Talak, İstanbul Taksim, Ankara Kızılay, İzmir’in ise Gündoğdu ve Cumhuriyet Meydanı ile anıldığını belirterek;”Çiğlilinin bayram kutlayabileceği, konser seyredebileceği bir meydanı yok. Bizim en önemli projelerimizden biri olan Çiğli Meydan Proje ile halkımız kutlamalarını ve hak aramalarını çağdaş bir ortamda yapacak” dedi.

  • Ege Postası
  • 12.09.2013 - 17:29
İZMİR- CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak, Çiğli’yi daha iyi konuma getirmek için belediye başkanlığına talip olduğunu belirtti. Çiğli’nin hala bir meydanı olmadığını dile getiren Talak, “Çiğli’yi çok iyi tanıyorum. Dolayısıyla eksiklikleri çok iyi biliyorum. Belediye başkanı olduğum zaman önceliklerimden biri de Çiğli’ye meydan kazandırmak olacak. Çiğli halkı burada toplanıp bayramlarını ve şölenlerini kutlayacak” dedi.

SOSYAL VE EKONOMİK KALKINMA SAĞLANACAK
Yüksek Harita Mühendisi olarak imar mevzuatını çok iyi bildiğini ifade eden Talak, Çiğli’yi sosyal ve ekonomik yönden kalkındıracak projelerin hazır olduğunu belirtti. Yol çalışmaları ve çevre düzenlemeleri gibi hizmetlerin belediyeciliğin asli görevi olduğunu söyleyen Talak, “Bizim hazırladığımız projeler ise Çiğli’yi marka kent yaparak yaşam alanı haline getirecek. Çiğli, İzmir’in arka bahçesi olmaktan kurtulacak” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.