Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Karabağlar’a gençlik aşısı

CHP Karabağlar’a gençlik aşısı

AK Parti Karabağlar İlçe Teşkilatı’ndan istifa eden gençlik kolları üyeleri, törenle CHP Karabağlar İlçe Örgütü’ne katılım gösterdi. İlçe Başkanı Polat Manduz tarafından takılan rozetlerle CHP saflarına geçen genç üyeler, “Özgürlük ve samimiyet için CHP’ye geldik” dedi.

  • Ege Postası
  • 01.07.2013 - 15:34
EGE POSTASI - AK Parti Karabağlar İlçe Teşkilatı’ndan istifa eden gençlik kolları üyeleri, törenle CHP Karabağlar İlçe Örgütü’ne katılım gösterdi.CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz törende yaptığı açıklamada gençlerin CHP’Yİ tercih etmelerinin sebebinin özgürlük kazanma arzusu olduğunu belirterek, “Yüreği emekten, adaletten, eşitlikten yana olan genç arkadaşlarımız partimize yoğun ilgi gösteriyor ve yurdun dört bir tarafından partimize katılıyor. AKP'nin gençlik üzerinde uyguladığı baskıcı tablo genç arkadaşlarımızı özgür bir alanda siyaset yapmaya itiyor. Fikirlerin özgürce tartışıldığı, emeğin en yüce değer kabul edildiği, partimize önümüzdeki günlerde katılımların hızla devam edeceğine inanıyoruz. AKP'ye yerelde en büyük kaybı gençlik yaşatacaktır” dedi.

“SAMİMİYET VE FİKİR ÖZGÜRLÜĞÜ YOKTU”


AK Parti’den ayrılarak, CHP saflarına katılan Hasan Kale, Rakip Kurtar ve Hakan Küçük ise partiye başlıca katılış gerekçeleri olarak, Gezi Parkı eylemlerini göstererek şunları kaydetti, “AK Parti Karabağlar İlçe Teşkilatı’nda yeterli samimiyet yoktu. İlk sebebimiz buydu. Bundan da öte son zamanlarda yaşanan ülkede yaşanan sıkıntılardır. Gezi Parkı’nda yaşanan olaylardır. Ülkedeki sıkıntılar yüzünden, bu gidişat yüzünden istifa ettik. Düşüncelerimizi özgürce dile getirebileceğimiz yer neresi olabilir diye düşündüğümüzde, CHP’dir diyerek karar verdik. AK Parti İlçe Teşkilatı’nda hiyerarşi olduğu için, samimiyetsizlik doğuyor ister istemez. Mesela biz buraya CHP Karabağlar İlçe’ye gelir gelmez başkanın odasına girdik, ama orada hiç başkanın odasına oturmamıştık.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.