Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir İl Başkanlığı ‘sosyal medya komisyonu’ kurdu

AK Parti İzmir İl Başkanlığı ‘sosyal medya komisyonu’ kurdu

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Tanıtım ve Medya Başkanlığı bünyesinde “Sosyal Medya Komisyonu” kurdu. 12 kişiden oluşan komisyon, AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın sosyal medya stratejisini belirleyerek, teşkilat mensuplarına sosyal medya kullanımı noktasında eğitimler verecek.

  • Ege Postası
  • 01.07.2013 - 14:30
İZMİR - Komisyonda Tanıtım ve Medya Başkanlığı’nın uzman görevlilerinin, kadın ve gençlik kolları teşkilatlarının temsilcilerinin ve belediye meclis üyelerinin yer aldığını açıklayan AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Aziz Demir, “İzmir’de sosyal medyayı en iyi kullanan siyasi parti teşkilatı olarak yeni dönemde çalışmalarımızı kurumsallaştıracağız.” dedi. AK Parti’nin, her konuda olduğu gibi sosyal medya konusunda da hızla kurumsallaşmayı, iç siyaset, dış politika, lobi yönetimi ve yerel siyaset konusunda etkin bir sosyal medya politikası oluşturmayı hedeflediğinin altını çizen Aziz Demir, “Oluşturduğumuz 12 kişilik komisyon ile sosyal medyada hedeflediğimiz noktaya kısa sürede ulaşacağız. İzmir’de sosyal medyayı kullanan herkese ulaşacağız.” ifadesinde bulundu.

3 bin kişiye eğitim verilecek
Geçtiğimiz günlerde İzmir’de yapılan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik’in de katıldığı sosyal medya eğitim toplantısında teşkilat mensuplarıyla bir araya geldiklerini ve sosyal medyada 'ortak bir dil' oluşturulması noktasında bilgi paylaşımında bulunduklarını hatırlatan Demir, “AK Parti İzmir İl Tanıtım ve Medya Başkanlığı olarak çalışmalarımızı bir adım öteye taşıdık. Tanıtım ve Medya Başkanlığı bünyesinde hizmet verecek olan Sosyal Medya Komisyonu’nun kuruluşunu tamamladık. 12 kişilik bu komisyonda Tanıtım ve Medya Başkanlığı’nın uzman görevlileri, kadın ve gençlik kolları temsilcileri, belediye meclis üyelerinden temsilciler ve partililerimiz bulunmakta. Söz konusu komisyon, sosyal medya vasıtasıyla yerel siyasette kamuoyu oluşturma, İzmir’deki sosyal medya kullanıcılarının nabzını tutma, İzmir’deki sosyal medya kullanıcıları arasındaki AK Parti algısının seyrinin ölçülüp izlenmesi ve yönlendirilmesi, seçim döneminde sosyal medya aracılığı ile propaganda çalışmaları yapılması noktasında çalışmalar yapacak. AK Parti İzmir İl Başkanlığı Sosyal Medya Komisyonu, partinin il ve ilçe teşkilatlarında görev yapan 3 bin kişiye de sosyal medya kullanımı konusunda eğitim verecek. Metropol ilçelerin eğitimi il binasında yapılırken, merkeze uzak ilçelerin eğitimleri ise bölgesel toplantılar şeklinde bölgelerinde gerçekleştirilecek.” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.