Dolar 32,2081
%-0.11
Euro 34,8604
%0.17
Altın 2.446,320
%0.57
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eski Başkan Uçar: Bana operasyon yapılıyor

Eski Başkan Uçar: Bana operasyon yapılıyor

AK Parti Karabağlar eski İlçe Başkanı Kadir Uçar, bugün gerçekleştirilen ilçe danışma meclisi toplantısına davet edilmediğini öne sürerek, sert açıklamalarda bulundu. İlçe Başkanı Erol Körüklü’nün birileri tarafından etki alındığını belirten Uçar, “İl Başkan Yardımcısı Nazmi Kalyoncu ve ilçe yöneticisi Bünyemin Demir Körüklü’yü etkiliyorlar. Beni ilçeden uzaklaştırmaya çalışıyorlar” dedi.

  • Ege Postası
  • 30.06.2013 - 15:21
SERCAN AVCI / HABER SERVİSİ - AK Parti Karabağlar’da ipler koptu. AK Parti İzmir Koordinatör Milletvekili Erol Körüklü, geçtiğimiz ay İzmir’e gelerek Karabağlar’da yaşanan parti içi kavgalara el koymuştu. Kaya, meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ile bir araya gelerek, “Sizce ilçe başkanı değişmeli mi” diye sormuştu. Toplantılar sonrası Kaya, İlçe Başkanı Kadir Uçar ve yönetiminin istifasını istemiş, Uçar ve yönetimi görevlerinden istifa etmişti. Uçar’ın yerine Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi Erol Körüklü göreve atanmıştı.

SERT MESAJ

Uçar, bugün (pazar) mahalle başkanları ve ilçe yöneticilerinin cep telefonlarına, “Bugün aranızda olamadığım için çok üzgünüm. Ancak ilçe danışma meclisi toplantısına davet edilmedim. İlk ilçe danışma meclisine davet etme nezaketinde dahi gösteremeyen yeni bir ilçe başkanı ve yönetimi AK Parti’ye hizmeti ve emeği geçenleri kucaklamaktan nasıl bahsedebilir ki'” diye mesaj attı.

BANA OPERASYON YAPILIYOR

AK Partili Uçar, kendisine bir operasyon yapıldığını öne sürerek, “İlk danışma meclisi toplantısına davet edilmedim. İlçe başkanına, bunu söyledim. 2. kez yine çağrılmadım. Erol Bey özünde iyi bir insan ama başkaların etkisinde kalıyor. Beni uzaklaştırmaya çalışıyorlar. Kimseye pabuç bırakmam. İl Başkan Yardımcısı Nazmi Kalyoncu belediye başkan adayı olmak istiyor. Beni karşısında rakip olarak görüyor. Ya da kendisini değil başkasını destekleyeceğimi düşünüyor. İlçe yöneticisi Bünyemin Demir de ortalığı karıştırıyor. Ben AK Parti için mücadele etmeye devam edeceğim. Bu yapılanların peşini de bırakmayacağım” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.