Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de sürpriz Ankara çıkarması!

CHP İzmir'de sürpriz Ankara çıkarması!

CHP İzmir’de İl Sekreteri Osman Peri, İl Saymanı Ali Karabay ile İl Başkan Yardımcıları Savaş Akıncı, Bahattin Özdemir ve Şirin Akgül Ankara’ya gitti. İl Başkanı Bedri Serter’in bilgisi dahilinde Başkent’e giden 5’li, Çarşamba (bugün)Genel Merkez’de tam gün temaslarda bulunacak. Ankara’ya giden yöneticiler bir çok konuda Genel Sekreter, Genel Başkan Yardımcıları ve Genel Başkan Danışmanlarıyla görüşecek. Temaslarda öncelik seçim bütçesi ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun İzmir mesaileri olacak. CHP İzmir'de il yöneticileri Genel Merkez’e gitti!

  • Ege Postası
  • 07.10.2015 - 08:56
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de sürpriz bir Başkent çıkarması yaşanıyor. İl Sekreteri Osman Peri, Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Savaş Akıncı, Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bahattin Özdemir, STK'lardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Şirin Akgül ve İl Saymanı Ali Karabay Ankara’ya gitti.

TAM GÜN MESAİ
İl Başkanı Bedri Serter’in bilgisi dahilinde Başkent’e gittikleri öğrenilen 5’li, Çarşamba (bugün) Genel Merkez’de tam gün temaslarda bulunacak. Yöneticilerin Genel Sekreter Gürsel Tekin, Genel Başkan Yardımcıları ve Genel Başkan Danışmanlarıyla görüşecekleri öğrenildi.


BİR ÇOK KONU GÖRÜŞÜLECEK!
Ankara’ya giden yöneticilerin öncelikle Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun 1 Kasım'a kadar yapacağı İzmir mesaileri hakkında fikir alışverişinde bulunacak. 

SEÇİM BÜTÇESİ İSTENECEK
Ankara'ya giden ekibin temaslarında ikinci önemli konuda seçim bütçesi olacak. 7 Haziran sürecinde Ankara’dan gelen paranın önemli bir bölümünü ilçelere dağıtan, geriye alan kısmını da propaganda da kullanan il başkanlığı, 1 Kasım saha çalışmaları için Genel Merkez’den maddi destek isteyecek. Yöneticiler, 1 Kasım sürecinde kullanılacak argümanlar hakkında da bilgi alacak.

DOSYAYLA GİTTİLER
Yöneticilerin yanlarında ilçelere yönelik geniş kapsamlı bir dosya götürdükleri ifade edildi. Yöneticilerin çeşitli toplantılarda ilçe başkanlarının dile getirdikleri sıkıntıları Genel Merkez'de gündeme getirecekleri öğrenildi. İlçe başkanları toplantılarda özellikle ekonomik sorunları dile getiriyordu. 

Yöneticilerin özellikle revizyon yapılması gündeme gelen ancak Genel Merkez'in isteğiyle revizyonun ertelendiği ilçelerde yaşlanan sıkıntılarıda dile getirmeleri bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.