Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Turhan startı Karşıyaka'dan verdi

AK Partili Turhan startı Karşıyaka'dan verdi

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı İbrahim TURHAN seçim maratonuna Karşıyaka'da başladı

  • Ege Postası
  • 06.10.2015 - 14:31
1 Kasım'da yapılacak seçim turlarına doğup büyüdüğü Karşıyaka ilçesinde başlayan İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı İbrahim Turhan ilk toplantısında mahalle başkanlarıyla bir araya geldi.

Teşkilatın yoğun ilgi gösterdiği toplantıda seçim çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek, “AK Parti olarak bugünlere gelmemizin yegâne sebeplerinden bir tanesi de istişare kültürümüzdür. Teşkilatımızın her kademesiyle yapmış olduğumuz görüşmeler, halkımızın istek ve taleplerinin değerlendirilerek hazırladığımız seçim beyannamemizde de bunun yansımalarını çok iyi gözlemleyebilirsiniz. Biz AK Parti olarak her zaman ortak yapılan işten bereket çıkacağına inanırız” dedi.

AK Parti 1 Kasım’da tek başına iktidar olacaktır
Turhan,  “7 Haziran seçimlerinde bir siyasi parti olarak özümüze dönmemiz gerektiği mesajını çıkarttı. Bu yüzden de ‘İlk Günkü Aşkla’ ‘Hep Birlikte’ dedik. İnşallah 1 Kasım’da teşkilatımızla hep birlikte çıktığımız yolda 1 Kasım’da zafere ulaşacak ve partimizi tek başına iktidar getirerek ülkemizde istikrar ve güven devam edecek” dedi. Öte yandan Turhan, Karşıyaka’da doğup büyüdüğünü vurgulayan Turhan, “Karşıyakalı bir ailenin çocuğuyum burada doğup büyüdüm. Karşıyaka'nın kıymetini Karşıyaka'da yaşayan anlar” ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.