Dolar 32,3869
%-0.29
Euro 34,7573
%-0.14
Altın 2.404,020
%-0.77
Bist-100 10.185,00
%1.38

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de kurultaya 2 kala kongre mesaisi!

CHP İzmir'de kurultaya 2 kala kongre mesaisi!

5-6 Eylül tarihlerinde kurultay yapacak olan CHP’nin, İzmir örgütünde de hareketlilik yaşanıyor. Kurultay sürecinde, İzmir’de kongre mesaisi yaşanacak. Yerel seçimlerde partinin zaferle ayrıldığı Karaburun’da ilçe örgütü 3 Eylül’de yeni başkanını seçecek.

  • Ege Postası
  • 18.08.2014 - 15:32
SERCAN AVCI/ HABER SERVİSİ -CHP’de çatı aday yenilgisi sonrası artan tartışmaların sonucunda kurultay kararı alınırken, İzmir’de de örgüt içinde  hareketlilik yaşanıyor. Karşıyaka’da imza hareketi başlarken, Buca ve Karabağlar gibi ilçelerde de yapılar nabız yokluyor. Kurultay sürecinde İzmir örgütünde kongre mesaisi de yaşanacak. Yerel seçimlerde partinin zaferle ayrıldığı Karaburun’da ilçe örgütü yeni başkanını seçecek.

3 EYLÜL’DE KONGRE
İlçe başkanı Sezin Taylan ve yönetiminin istifası sonrası atanan Kayyum Heyeti, il yönetimiyle yaptığı istişare sonrası olağanüstü kongreyi Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasına ertelemişti.Seçimin geride kalması sonrasında kayyum heyeti,  ilçe seçim kuruluna olağanüstü kongre ile ilgili başvurusunu yaptı. Karaburun’da 3 Eylül’de kongre yapılacak. Kongre Karaburun Kapalı Düğün Salonu’nda gerçekleşecek

ADAY OLMAM İÇİN BASKI VAR
Kayyum Başkanı İl Genel eski meclis üyesi Mustafa Ünsal, “kongre takvimini belirledik. Partimiz için hayırlısı olsun. Aday olmama yönelik tabandan baskı var. Önümüzdeki günlerde kararımı vereceğim” dedi.

KARAOĞLAN SICAK BAKMIYOR
Eski İlçe Başkanı Mesut Karaoğlan’a da adaylık için tabandan baskı yapıldığı ancak Karaoğlan’ın adaylığa sıcak bakmadığı öğrenildi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.