Dolar 32,3587
%0
Euro 34,8529
%0.18
Altın 2.386,570
%-0.43
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Babası 'istifa' dedi, ya oğlu...

Babası 'istifa' dedi, ya oğlu...

CHP İzmir’de ilçe başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’na destek açıklaması yapmak için kolları sıvarken, Kılıçdaroğlu’na istifa çağrısı yapan 50 eski vekil arasında yer alan Bülent Baratalı’nın oğlu Urla İlçe Başkanı Yusuf Baratalı'nın tutumu merak konusu oldu.Baratalı, “Babamın istifa çağrısı yapması kişisel bir olay değil. Ülkenin geleceğine duyulan kaygı ile ilgili ilişkili bir şey…”derken, kurultay yapılmasını doğru bulduğunu söyledi. Baratalı, “Benim istifa çağrısı veya destek çağrısı yapmam için örgütle konuşmam lazım. Salı akşamı ilçe örgütüyle istişare toplantısı yapacağım” dedi.

  • Ege Postası
  • 18.08.2014 - 13:13
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP'nin cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aldığı mağlubiyette Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu sorumlu tutan  aralarında Kemal Anadol ve Bülent BaratalI’nın da bulunduğu CHP'li eski 50 milletvekili, Kılıçdaroğlu'nu istifaya çağırmıştı. İstifa çağrısı yapan vekillerden olan İzmir Eski Milletvekili Bülent Baratalı’nın oğlu, CHP Urla İlçe Başkanı Yusuf Baratalı, Çarşamba günü düzenlenecek basın toplantısıyla CHP Lideri’ne destek açıklaması yapacak olan ilçe başkanlarının sabah saatlerinde İzmir Sanat’ta yaptığı istişare toplantısına katılmadı.

KURULTAY OLMASI DOĞRU
Toplantıya şehir dışında olduğu için katılmadığı söyleyen Baratalı “Babamın istifa çağrısı yapması kişisel bir olay değil. Ülkenin geleceğine duyulan kaygı ile ilgili ilişkili bir şey… CHP’nin üzerindeki sorumluluğun ve misyonun  önemini hatırlatma çağrısı…Genel Başkanımız Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde..  Genel Başkan süreçte “kişisel risk aldım” demişti. Sonucun nedenlerinin tartışılacağı en iyi yer kurultaydır. Kurultay olmasını doğru buluyorum. Seçim sonuçlarının tartışılması gerek. Benim istifa çağrısı veya destek çağrısı yapmam için örgütle konuşmam lazım. Salı akşamı ilçe örgütüyle istişare toplantısı yapacağım” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.