Dolar 32,2819
%0.02
Euro 35,0407
%-0.13
Altın 2.474,820
%0.35
Bist-100 10.512,00
%1.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili yöneticinin şok sosyal medya beğenileri

AK Partili yöneticinin şok sosyal medya beğenileri

İZMİR'de algı zincirini kırıp önyargıları yıkacağını açıklayan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, parti profilinden farklı bir ismi il başkan yardımıcısı yaptı. Delican'ın Ar-Ge ve eğitimden sorumlu başkan yardımcısı olarak atadığı Köksal Çakıcı'nın sosyal paylaşım sitesi facebook'ta Diren Gezi Parkı topluluğu ile Türkiye'nin muhalif yazarlarından Yılmaz Özdil'i beğenmesi dikkat çekti.

  • Ege Postası
  • 18.08.2014 - 10:52
İZMİR- AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, partiyi birlikte yöneteceği il başkan yardımcılarını açıklarken, "Ekip ruhu ile İzmir'de gönülleri almak için yola çıktık. Bizi kötü komşu yapmalarına izin vermeyeceğiz.Tarihi başarılarla dolu bir kent kutuplaştırılarak içine kapatıldı. Algı zincirinin kırılması gerek. Bu ekip bu zinciri kıracaktır. İzmirliler ile aramıza sokulmak istenen güvensizliği kırmak istiyoruz" demişti. Delican'ın 12 il başkan yardımcısından biri de Boğaziçi Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği eğitimi alan Köksal Çakıcı. Çakıcı, Ar-Ge ve eğitimden sorumlu il başkan yardımcısı oldu. Çakıcı'nın sosyal paylaşım sitesi facebook'taki profilinde Diren Gezi Parkı Topluluğu ile Türkiye'nin muhalif yazarlarından Yılmaz Özdil'i, hatta CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'yi beğenmesi dikkat çekti. 

Çakıcı, DHA'ya yaptığı açıklamada, Gezi eylemlerinin en yoğun olduğu Abbasağa Parkı'nda yaşadığını, ancak eylemler nedeniyle İzmir'e taşındığını belirterek, şunları söyledi: 

"Beşiktaş Abbasağa Parkı'nda evim vardı, ancak bırakın çocukları dışarı çıkarmayı gece biz bile eve giremiyorduk. Gazdan etkilendik. Ancak ben bu durumda Hükümeti nasıl suçlarım. Başlangıçta eylemler ağaçtan çıktı, ancak sonradan siyasileşti, marjinalleşti. Ben Boğaziçi Üniversitesi mezunuyum, çok sayıda arkadaşım eyleme katıldı, aktif rol aldı. Benim facebook paylaşımlarım kişiseldir. Ben AK Parti'ye teknokrat kimliğimle katıldım. Veri güvenliği uzmanıyım. Teşkilat içinde sağlıklı iletişim ve teşkilatın verilerinin depolanması konularında destek vereceğim. Mesleki bir duruşum var. Hiçbir zaman AK Parti'ye uzak olmadım. Ancak başka bir partide de görev almadım." ELİF DEMİRCİ (DHA)


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.