Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilk İzmir hatırası

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilk İzmir hatırası

AK Parti 13.kuruluş yıldönümünde ilkler yaşandı. Türkiye genelinde %52 gibi büyük bir oranla İlk kez halkoyu ile Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan resepsiyonun ilgi odağı oldu. AK Parti İzmir milletvekilleri Rifat Sait, Aydın Şengül, Nesrin Ulema ve Hamza Dağ, Türkiye Cumhuriyeti 12.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. Bu fotoğraf, Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesinden sonra İzmir milletvekilleri ile çekilmiş ilk fotoğrafı oldu. Başbakan Erdoğan’ın “İzmir milletvekilleri yanıma gelsin” daveti, İzmirli vekilleri sevindirdi.

  • Ege Postası
  • 16.08.2014 - 13:03
AK Parti resepsiyonunda İzmir milletvekillerinin bir arada olması samimi bir şekilde poz vermeleri dikkat çekti. Resepsiyona katılan AK Parti İzmir il başkanı Bülent Delican ile resim çektiren vekiller diğer illere adeta örnek oldular. Diğer illerin bazı milletvekilleri, “İzmir milliyetçiliği yapmayın” diye takılması espri konusu oldu. Bazılarından ise gelen “Maşallah” dilekleri mutlu etti.

Ramazan Bayramı'nın kazası
Meclisin Ramazan dâhil uzun süredir çalışıyor olması ve vekillerin genel itibariyle bayramlaşamaması bu resepsiyonu farklı bir konuma soktu. Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından bu resepsiyon bir anlamda bayramlaşmanın kazası oldu.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.