Dolar 32,4537
%-0.1
Euro 34,7686
%-0.58
Altın 2.441,790
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de haleften selefe plaket

CHP İzmir'de haleften selefe plaket

CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, selefi Ali Engin’e ve milletvekili aday adayı olmak için görevlerinden istifa eden il eski yöneticilerine teşekkür plaketi verdi.

  • Ege Postası
  • 29.01.2015 - 11:38
EGE POSTASI - CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, milletvekili aday adayı olmak için görevlerinden istifa eden İl eski Başkanı Ali Engin ile il eski yöneticileri Sevda Kılıç, Levent Çılı, Ülkümen Rodoplu,  Ercan Çınarlı, Altan İnanç ve Yekta Varnalı’ya teşekkür plaketi verdi. İl başkanlığında gerçekleşen organizasyonda il yöneticileri ile İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku da hazır bulundu. 




HEP YANIMIZDA OLACAKLAR
Serter, yönetim kurulunda aldıkları kararla il yönetiminde iki buçuk yıl görev yapmış isimlere teşekkür etmek istediklerini ifade etti. Serter,  “Onlar bir yola çıktılar. Arzu deriz ki Türkiye sevdası için ciddi mücadele verecekler. 7 Ocak itibariyle geçmişte görev almış yönetim kurulu arkadaşlarımızla yola devam ediyorum. 7 dostumuz bizim hep yanımızda olacak. Önümüzde ciddi bir süreç var. Ülkenin gidişatı hiç iyi değil. Bizleri önemli bir süreç bekliyor. Sorumluluğumuzun farkındayız. El birliğiyle güç birliğiyle hep beraber olarak ipi göğüslemek zorundayız. Sorumluluk hepimizde sadece görev alanlarda değil. Tüm aday adaylarının yolları açık olsun” dedi.



ÜYELERE GÜVENİYORUZ
Eski yöneticiler adına konuşan İl eski Başkanı Engin, “ İl Başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Görevimden ayrıldığımda yönetim kurulunun yönetime devam etmesinin doğru olduğunu vurgulamıştım. Böyle de oldu.  Başkanın örgütü kucaklayan partiye hizmet etmiş isimlere vefa göstermesi bizden destek bulacaktır. İki buçuk yıl boyunca kararlarımız hemen hemen oybirliğiyle çıktı. İlçelerle hep uyumluyduk. Bedri Bey görevinde başarılı olacaktır. Bizlerde destek olacağız. CHP örgütünü güzüyle hareket eder. Yeni il başkanı da böyle hareket edecektir.Uzun zamandır önseçim isteyen siyasetçiler olarak üyelere güveniyoruz. Başka da bir dayanağımız yok. Üyelerin, partisine fedakarca hizmet etmiş, oyunu burada kullanan isimleri milletvekilliğine taşıyacağına inanıyorum” dedi.


25 Aralık sürecinde CHP İzmir İl Yönetimi’nde istifa eden 7 isim arasında olan Yekta Varnalı, milletvekili aday adayı olmadığını açıklamıştı. 



Plaket töreninin ardından Serter ve il yönetimi, eski isimlerle birlikte el ele vererek, birlik beraberlik pozu verdiler.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.