Dolar 32,6473
%0.53
Euro 34,8191
%0.25
Altın 2.513,540
%1.17
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili meclis üyesinden non-stop isyan: Hedefinde Delican!

AK Partili meclis üyesinden non-stop isyan: Hedefinde Delican!

AK Parti İzmir’de gözler Cumartesi günü yapılacak olan il kongresine çevrilirken, kongreye sayılı günler kala Karabağlar Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Emrullah Kavuz, kişisel Facebook sayfasında mesaj yayınlayarak parti içi şok eleştirilerde bulundu. Kavuz, Karabağlar İlçe Kongresine yönelik tutumunu eleştirdiği Delican’a yönelik, “Yapılan ihanetleri , ahlaksızlıkları, haksızlıkları anlattık hiç birşey yapmadınız size anlattıklarımızı liderimiz Tayyip Erdoğan duysa , Başbakanımız Davutoğlu duysa ne yapardı hiç düşündünüz mü"ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 28.01.2015 - 17:24
EGE POSTASI - AK Parti İzmir'de uzun zamandır teşkilatın şikâyetlerinin bitmediği Karabağlar’da, mevcut ilçe başkanı Erol Körüklü’nün yeniden ilçe başkanı seçilmesi ve Karabağlar dışında oturan bir çok ismin delege yazılması nedeniyle teşkilat içi tepkiler yükselmişti. En sert tepki de Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Emrullah Kavuz’dan gelmişti.Uzun süredir sosyal meday üzerinden parti içi eleştiriler yapan Kavuz, il kongresine çok az bir zaman kala İl Başkanı Bülent Delican'ı hedef aldı.

 Kavuz,  Karabağlar İlçe Kongresine yönelik tutumunu eleştirdiği Delican’a, yönelik Facebook sayfası üzerinden, “Yapılan ihanetleri , ahlaksızlıkları , haksızlıkları anlattık hiç birşey yapmadınız size anlattıklarımızı liderimiz Tayyip Erdoğan duysa , Başbakanımız Davutoğlu duysa ne yapardı hiç düşündünüz mü o kongreyi hemen iptal ederdi çünkü onların derdi hakka ve halka hizmet etmek” ifadelerini kullandı.

İŞTE O YAZI...



 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.