Dolar 32,6004
%0.39
Euro 34,7967
%0.19
Altın 2.496,940
%0.5
Bist-100 9.473,00
%-0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de 3 ilçe başkanı Kılıçdaroğlu'yla bir araya geldi! Ne konuştular'

CHP İzmir'de 3 ilçe başkanı Kılıçdaroğlu'yla bir araya geldi! Ne konuştular'

CHP İzmir'de 3 ilçe başkanı Ankara'ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. İl Kongresi'nde başkanlığa talip olan Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar, kongrede kendisine destek veren Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper ve Konak İlçe Başkanı Şakir Başak ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla Meclis'te 20 dakika görüştü. Meclis'te sürpriz görüşme

  • Ege Postası
  • 30.12.2015 - 17:24
EGE POSTASI - CHP'de sürpriz bir buluşma gerçekleşti. 20 Aralık'taki İl Kongresi'nde il başkan adayı olan ve Alaattin Yüksel'e karşı seçimi kaybeden  Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar, kongrede kendisine açık destek veren Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper ve Konak İlçe Başkanı Şakir Başak ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla görüştü.

TBMM'de Kılıçdaroğlu'nun makamında yapılan  görüşme 15:30'da gerçekleşti ve 20 dakika sürdü.

Görüşmede İl kongresi, kurultay, tüzük ve 2019 süreci ele alındı.

Görüşmede Kılıçdaroğlu'nun başkanlara “İzmir'i yakından takip ediyorum. Kongre bitmiştir. Yaşanan olayların uzatılmasını doğru bulmuyorum. Herkes işine bakmalı. Partideki görevlerinizi yerinize getirin. Kavga görüntüsü verilmesin” mesajı verdiği öğrenildi. İlçe başkanlarının da Kılıçdaroğlu'na, “Kol kola birlikte her türlü çalışmayı yapacağız. CHP'nin iktidar olması için birlik içinde hep sahada olacağız” dedikleri öğrenildi.

Başkanlar kurultay sürecinde Genel Başkan'a olan desteklerini iletirken, tüzükte yapılmasını istedikleri değişiklikleride sıraladılar.

Kılıçdaroğlu'nun başkanlara tüzükle ilgili komisyon kurulacağını ve ilçe örgütlerinin de düşüncelerinin alınacağını söylediği öğrenildi.

Kılıçdaroğlu'nun görüşmede başkanlara kadın ve gençlik kollarının  canlı tutulması direktifini de verdiği öğrenildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.