Dolar 32,2713
%0.09
Euro 34,8385
%0.11
Altın 2.430,750
%-0.07
Bist-100 10.269,00
%0.2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter koltuğu çocuklara devretti

CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter koltuğu çocuklara devretti

CHP İl Başkanı Bedri Serter 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında makam koltuğunu ilkokul çocuklarına bıraktı. Yeni il başkanı, il sekreteri ve il kadın kolları başkanı anlamlı mesajlar verdi. CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter

  • Ege Postası
  • 23.04.2015 - 12:33
EGE POSTASI - CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makam koltuğunu ilkokul öğrencilerine bıraktı. Başkan Serter, Beren Akmermer, Ege Ulaş Peri, Karan Akmermer, Simay Haşlamacı isimli miniklere sembolik olarak mazbata verirken Atatürk’ün Nutkunu da hediye etti.   

İl Sekreteri Osman Peri’nin oğlu Ege Ulaş Peri babasının koltuğuna otururken, Simay Haşlamacı İl Kadın Kolları Başkanı oldu. Beren ve Karan Akmermer kardeşler de sırayla il başkanı koltuğuna oturdu.

HEPSİ PIRIL PILRIL
Serter, “Yönetim kurulumuzla bir karar aldık. Bugün koltuklarımızı bu çocuklarımıza teslime edeceğiz çünkü gelecek onların elindedir. İl başkanı olarak böyle bir hediye vermekten çok mutluyum. Onlar da ileri ki yaşlarında bunun kıymetlerini bilecek. Hepsi birbirinden kıymetli cumhuriyet ilkelerine bağlı, Atatürk ruhuna sahip pırıl pırıl çocuklar yetiştiriyoruz. Anne baba olarak çok mutluyuz. Bu çocuklarımız çığ gibi büyütüyoruz. Gelecek CHP iktidarıyla onlara milli eğitimde daha aydınlıkçı eğitim sistemini kazandıracağız. İnançla bağlandık. Çocuklarımızın o kıymetli hazineden sebeplenmesi için çalışıyoruz” diye konuştu.

ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN MESAJLARI…
Beren Akmermer:  Tüm dünya çocuklarının gülmesi için ve hak ettikleri bir eğitim almaları için eğitim politikalarına ağırlık verilmesini istiyorum.

Simay Haşlamacı: Çocuklara daha çok oynayacak alan kalsın diye yeşilin korunmasını ve beton binalar değil oyun parkları yapılmasını istiyorum. Bunun için çalışacağım.

Ege Ulaş Peri:  Atatürk’ün kurduğu cumhuriyetimizin tüm değerlerini korumak onun çizdiği yoldan yürümeye devam etmek için tüm üyelerimizin çalışmasını istiyorum.

Karan Akmermer: 23 Nisan kutlu olsun. Herkesin bugünkü gibi tüm hayatı boyunca mutlu olmasını diliyorum. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.