Dolar 32,1994
%-0.01
Euro 35,0191
%0.03
Altın 2.499,120
%-0.06
Bist-100 10.743,00
%0.93

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de Delican'dan ilçe başkanlarıyla 'saha çalışması' mesaisi!

AK Parti İzmir'de Delican'dan ilçe başkanlarıyla 'saha çalışması' mesaisi!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, 30 ilçe başkanıyla toplandı. Sabah saat 10:00'da başlayan toplantı yaklaşık 4 buçuk saat sürdü. Toplantının gündemini genel seçim oluştururken Başkan Delican'ın 30 ilçe başkanına, "kadın kolları ve gençlik kolları ile birlikte ev ziyaretleri yapı, sahada olun" talimatı verdi. Ege Postası'nın edindiği bilgilere göre, toplantıda tek tek söz alan ilçe başkanları seçim ofislerinin bir an önce açılmasını istedi. İl Başkanı Delican, büyük ilçelere 7'şer seçim ofisinin açılacağını başkanlara iletti. Delican'dan ilçe başkanlarıyla 4 buçuk saatlik toplantı

  • Ege Postası
  • 22.04.2015 - 15:52
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ - İzmir'de düzenlenen aday tanıtım toplantısının ardından, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican genel seçim çalışmalarını AK Partili ilçe başkanları buluşmasıyla sürdürdü. 30 ilçe başkanının davet edildiği toplantı basına kapalı olarak Balçova'da gerçekleştirildi. 4 buçuk saat süren toplantıda Başkan Delican ilçe başkanlarını tek tek dinlerken, genel seçime yönelik önemli talimatlar verdiği öğrenildi. 


OFİS ATAĞI
Ege Postası'nın edindiği bilgiye göre ilçe başkanları seçim bürolarının bir an önce açılmasını istedi. İl başkanlığı da hazırlıkların tamamlandığını ve yakın zamanda büyük ilçelerde (Bayraklı, Konak, Buca, Karşıyaka) 7'şer seçim ofisi , kırsal ilçelerde ise 2 ya da 3 seçim ofisinin açılacağını söyledi. İl Başkanlığı bir SKM daha kurma kararı alırken,  2.Bölge adaylarının ‘seçim üssü’nün Karşıyaka olacağı öğrenildi.

EV ZİYARETLERİ ÇOK ÖNEMLİ
Delican, özellikle gençlik kolları, kadın kolları ve anakademenin birlikte ev ziyaretlerine gitmesini istediği sokak taraması yapılmasını ve sandıklara sahip çıkılmasını istediği öğrenildi. Delican'ın ilçe başkanlarına "Ev ziyaretleri bizim için çok önemli. İlçe başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları hep birlikte evleri ziyaret edin. Yaptıklarımızı anlatın. İzmir’de önyargılar var. Bu önyargıyı hizmetlerimizi, yapacaklarımızı anlatarak aşacağız.İdeolojik tartışma ve kavgalara asla girmeyin" dediği öğrenildi. 

MORAL TAKVİYESİ
Delican, ilçe başkanlarından teşkilatı motive etmelerini de isteyerek, "Seçim moralle kazanılır. Morali yüksek tutun. AK Parti yine iktidar olacak. 2023 hedefleri gerçekleşecek. Diğer partilerin seçim bildirgeleri gerçeklerden uzak. Hazine'yi boşaltmaya çalışıyorlar. AK Parti kadar sosyal yardımlara önem veren yok" dedi


SAHADA YAPILACAK ÇALIŞMALAR KONUŞULDU
Toplantıda ayrıca teşkilatın ve vekil adaylarının sahada yapacağı çalışmalar konuşuldu. İlçe başkanlarının, gençlik ve kadın kollarının birebir ev ziyaretleri, sandık yönetim kurulu çalışmaları ve seçmenlerle birebir kurulacak iletişim konuları hakkında bilgilendirme yapıldı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.