Dolar 32,2008
%0
Euro 35,0239
%0.05
Altın 2.505,730
%0.2
Bist-100 10.739,00
%0.89

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’de sandık alarmı: İzmir ev sahibi!

CHP’de sandık alarmı: İzmir ev sahibi!

CHP’de sandık alarmı verildi. Genel Merkezin talimatı doğrultusunda sandık örgütlenmesi ve sandık görevlilerine ilişkin hususlarla ilgili Ege Bölgesi toplantısı İzmir’de yapılacak. 7 ilin yöneticileri Pazar günü Fuar Kültürpark'ta bir araya gelecek. 7 ilin yöneticileri İzmir'de buluşacak

  • Ege Postası
  • 22.04.2015 - 14:42
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP’de 7 Haziran genel seçimleri öncesi sandık alarmı verildi. Genel Merkezin talimatı doğrultusunda sandık örgütlenmesi ve sandık görevlilerine ilişkin dikkat edilmesi gereken hususlar ile durum değerlendirmesi yapılacak. Ege Bölge toplantısı İzmir’de gerçekleşecek. Pazar günü Fuar Kültürpark'ta yapılacak toplantıya İzmir, Aydın, Manisa, Muğla, Uşak, Denizli ve Balıkesir illerinden parti yönetecileri katılacak. Genel merkez toplantıya il ve ilçelerdeki seçim işlerinden sorumlu başkan yardımcıları, il ve ilçe bilişim sorumluları, il ve ilçe seçim kurulu üyelerinin katılmasını istedi.

TAM GÜN MESAİ!
Partinin görevlendireceği isimler, tam gün sürecek toplantının ilk bölümünde seçim görevlilerinin son durumu hakkında bilgi alacak, sandık güvenliği, örgütlenmesi ve önlemler hakkında bilgiler verecek. Toplantıda ayrıca  seçim günü veri girişleri ve yazılım eğitimi değerlendirmesi yapılacak.  Oy kullanma ve döküm-sayım esnasında dikkat edilecek hususlar anlatılacak. Toplantıda ayrıca seçim sürecindeki gönüllü organizasyonları da konuşulacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.