Dolar 32,2636
%0.17
Euro 34,7443
%-0.33
Altın 2.444,390
%0
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Koç işçinin, memurun ve emeklinin mutluluğu için MHP'yi adres gösterdi

Koç işçinin, memurun ve emeklinin mutluluğu için MHP'yi adres gösterdi

Sendikaları ziyaret eden MHP İzmir Milletvekili adayı Murat Koç, işçinin, memurun ve emeklinin mutluluğu için Milliyetçi Hareket Partisi’ni adres gösterdi. Koç işçinin, memurun ve emeklinin mutluluğu için

  • Ege Postası
  • 23.04.2015 - 10:10
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili Adayı Murat Koç, Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) ile Türk-İş Konfederasyonuna bağlı Tarım İş Sendikası İzmir Şubesi’ni ziyaret etti. Türkav üyelerini,  MHP İzmir Milletvekilleri adayları ile buluşturan organizasyona 1. Bölge adayları Aslan Savaşan, Senem Kılıç ve Selahattin Şahin de katıldı. Vakıf Başkanı Birol Demirci, kamu çalışanlarına verdikleri değerin göstergesi olarak toplantıya katılan adaylara teşekkür ederek başarılar diledi. Toplantıda konuşan Milletvekili adayı Murat Koç, Bu tür toplantıları 8 Haziran’dan sonra daha çok yapacaklarını, sivil toplum kuruluşlarının sesini Ankara’ya taşıyacaklarını söyledi. Koç, “ Biz birbirimizin sesi olmak için bu görevi yapacağız. Sizler İzmir’in ve kamu çalışanlarının sesini bize, bizler de sizin sesini Meclis’e ve tüm Türkiye’ye duyuracağız. Çünkü asıl olan sizlerseniz biz ise size vekiliz. Kamu çalışanlarının üzerindeki baskıyı çok iyi biliyoruz ama birlik olacağız tüm sorunların üstesinden geleceğiz” dedi.
Projelerimiz hazır
Daha sonra Tarım İş Sendikası İzmir Şubesi’ni ziyaret eden Koç, burada Tarım İş Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Özkeskin, Şube Başkanı Zafer Şişmanlar ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. MHP adayı yaptığı konuşmada Türk işçisinin emeğinin ve alın terinin mücadelesini veren sendikacılara teşekkür etti. Koç, “Öncelikle istihdam yaratacak projelerimiz hayata geçirmek için çalışacağız. Tarımın başkenti diyebileceğimiz İzmir’de tarıma dayalı sanayi üretiminin önünü açarak hem istihdam sorununa merhem olacağız hem iş adamlarına yön vereceğiz. Örgütlenmenin önünde engel olan yasalara karşı omuz omuza mücadele edeceğiz. Tüm bunları hep beraber tüm İzmir olarak yapacağız” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.