Dolar 32,2968
%0.17
Euro 34,8449
%0.13
Altın 2.446,260
%0.57
Bist-100 10.269,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aytun Çıray'ın 23 Nisan neşesi ve umudu

Aytun Çıray'ın 23 Nisan neşesi ve umudu

“Atatürk 23 Nisanla bizim de masum çağlarımızı hatırlamamızı istedi”

  • Ege Postası
  • 23.04.2015 - 10:41
CHP İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını  Saysen Anaokulu’nda kutladı. Miniklerin öğretmenleriyle sergiledikleri programı izleyen Çıray, zaman zaman çocuk şarkılarına eşlik etti.

Uzun süredir içinde hiç bu kadar saf bir sevinç ve neşe hissetmediğini belirten Aytun Çıray, bunun için miniklere ve öğretmenlere teşekkür etti. Çıray, bu vesileyle Atatürk’ün olağanüstü yaratıcı vizyonunu bir kere daha  idrak ettiğini belirtti. “O 23 Nisanla sadece çocuklarımıza bir neşe, sevinç ve mutluluk günü değil, bize de çocukluğumuza, yani masum ve tertemiz olduğumuz günlere  dönme ve o çağlarımızı hatırlama fırsatı vermiş oldu. 23 Nisan Bayramı’nı çocuklara adamasının ve onlara ulusal egemenlik şuurunu kazanmalarını istemesinin eşsiz değerini şimdi çok daha iyi anlıyoruz. Karanlık zihniyetini  zor ve entrikayla hakim kılmak isteyen bir zorbanın her ne pahasına olursa olsun hayatımızı karartmaya çalışması ileri görüşlülüğünün delilidir.” diyen Aytun Çıray, bu yılki 23 Nisan’ın geride bıraktığımız 12 yılın 23 Nisanından çok farklı olduğunu ilave etti.

“Bu 23 Nisan çocuklarımıza iyiliğin zaferini müjdeliyor”
Çıray’a göre bunun nedeni umutlarımızın yeniden yeşermesine ve tazelenmesine sağlayacak bir seçim dönemine girmiş olmamızdı. “Çocuklarımız sayesinde bunu derinden hissettim. Bu duygunun verdiği güç ve enerji eminim seçim süreci boyunca hiç tükenmeyecek” diyen Çıray,  sözlerini “bu  iyiliğin zaferine elimizden gelen en fazla katkıyı yapmamıza yardımcı olacak…” cümlesiyle noktaladı.   

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.