Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İl Binası Balıklıovalılar'ın evi gibi: Temizliğe al attılar

CHP İl Binası Balıklıovalılar'ın evi gibi: Temizliğe al attılar

CHP'li Urla Belediyesi tarafından Kıyı Kanunu kapsamında kaçak olduğu gerekçesiyle evleri hakkında yıkım kararı verilen Balıklıova Mahallesi sakinlerinin CHP İzmir İl Binası'ndaki üçüncü günü başladı. Balıklıovalılar artık il binasına iyice yerleşirken, temizliğe de al attılar. Onlar artık misafir değil ev sahibi gibi...

  • Ege Postası
  • 29.08.2015 - 11:23
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ - Urla Balıklıova Mahalle sakinlerinin CHP İzmir İl Başkanlığı'nı işgalinin üçüncü gününde,  ilginç görüntüler ortaya çıktı. İl binasına iyice yerleşen vatandaşlar, misafirlikte ev sahipliğine adım attı, binanın temizliğini yapmaya başladı.

"CHP İZMİR İL BİNASI'NDA SABAHLADILAR... UYAR'DAN AÇIKLAMA GELDİ"HABER İÇİN TIKLAYINIZ

İL BİNASINA YERLEŞTİLER 
Balıklıovalılar sorunları çözülene kadar il binasında beklemeyi ısrarla sürdürüyor. CHP İzmir İl Başkanlığı'nı işgal eden Balıklıova Mahallesi sakinleri konuyla ilgili Başkan Serter'in ve Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar tarafından yapılan açıklamalara ikna olmadı. Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar'ın "Gelsem ne diyeceğim dedim. Açık ve net bir kadınım. Gelip de ne diyeyim. Yıkacağım desem ayrı dert, yıkmayacağım desem ayrı dert. Hiç kimsenin elektriği, suyu kesik değil orada"  açıklamaları mahallelinin tepkisini çekti.

TEMİZLİK BAŞLADI
CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter'in makam odası dışında, hemen hemen bütün odalarda konaklayan mahalle sakinleri, kararlı bir şekilde eylemlerini sürdürüyor. İl binasından ayrılmayan ve sabahlayan mahalle sakinleri CHP il binasına adeta yerleşti, temizlik işlerini paylaşmaya başladı. Mahalleli il binasını adeta kendi evleriymiş gibi temizlemeye başladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.