Dolar 32,4210
%-0.2
Euro 34,7472
%-0.64
Altın 2.441,820
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Çiğli Gençlik Kolları'ndan Ali Engin’e büyük destek

CHP Çiğli Gençlik Kolları'ndan Ali Engin’e büyük destek

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Ali Engin yoğun temposuna devam ediyor. CHP Genel Merkezinin aldığı ön seçim kararı sonrasında çalışmalarına hem merkez ziyaretleri yaparak, hem de çevre ilçelere giderek devam eden başarılı siyasetçi Ali Engin, Çiğli Gençlik Kollarının düzenlediği toplantıya katılarak partililerle bir araya geldi. Partililerden Ali Engin’e

  • Ege Postası
  • 02.03.2015 - 10:18
Çiğli’de yoğun bir ilgiyle karşılanan Ali Engin, gençlik kollarının organize ettiği toplantıda birçok önemli maddenin altını çizerken, CHP’nin neden iktidar olması gerektiğini açıkladı. Konuşmasını büyük bir ilgiye dinleyen partililer Ali Engin’e  “hep destek” mesajı verdi.
 
"Ön seçimi yıllardır savunuyorum"

Ön seçimin yıllardır İzmir'de yapılmadığının altını çizen başarılı siyasetçi Ali Engin, "şimdi sandık önümüzde" dedi.
Mart ayı içerisinde yapılacak hâkim denetimli ön seçimde üyelerin aday belirlemesinin sürdürülebilir demokrasinin bir örneği olduğunu söyleyen Ali Engin, "Yıllardır her platformda dile getirdiğimiz ön seçim yapılacaktır. CHP'nin değerli üyeleri İzmir için kimi görmek istiyorsa, demokratik hakkı olan oyunu kullanarak adayları belirleyecek. Ne mutlu ki yıllar sonra parti teşkilatımız böylesine önemli bir karar almaştır" dedi.
Hiçbir zaman kontenjan beklemediğini vurgulayan Engin, İl Başkanlığı döneminden bu yana savunduklarının ve karşı çıktıklarının değişmediğini ve asla değişmeyeceğini söyledi.
 
"CHP'yi yarı yolda bırakmak bizim işimiz değildir"
30 yılı aşkın bir zamandır siyasetin içerisinde olan ve CHP'nin birçok kademesinde aktif olarak görev alan deneyimli siyasetçi Ali Engin, Savcı Sayan ve Birgül Ayman Güler isimlerini işaret ederek, " Bu tarz olayları CHP'nin bir daha yaşamayacağından eminim. Parti üyelerimiz ön seçimde oy kullanırken, geçmişte yaşadığımız bu karmaşayı göz önünde tutacaklardır. CHP Mart ayı içerisinde milletvekillerini üyelerine seçtirecek ve gereken demokrasiyi sağlayacaktır"
 
“Demokrasi için CHP”
Partinin tarihinden bahseden Ali Engin, 90 yıllık çınar olan CHP'nin iktidar olacağını ve ülkeyi 12 yılık karanlıktan kurtaracaklarını açıkladı. Atatürk'ün ilk genel başkanı olduğu partinin kurulduğu gündem bu yana aynı çizgide olduğunu savunan Ali Engin, CHP iktidarının tüm Türkiye'ye barış ortamını getireceğini belirtti.
AKP'nin 12 yıldır dayattığı politikaların toplumu kaba tabiri ile "hasta" ettiğini vurgulayan Engin, "Rakamlar asla yalan söylemez, kadın cinayetleri, işsizlik günden güne artarak devam ediyor. Türkiye'nin büyüdüğünü söylüyorlar fakat ülke üretmeden, paylaşmadan büyüyor" dedi.
CHP olarak bir kesimin değil her kesimin bu büyümeden pay alması gerektiğini savunan Engin, üreten bir toplum olmak için, ekonomik anlamda refah için, CHP'nin var gücüyle çalıştığı hatırlattı.
 
Konuşmasının devamında CHP'nin Türkiye'yi yönetebilecek örgüte sahip olduğundan bahseden Engin, İzmir'in CHP'den önceki durumunu hatırlatarak, "İzmir Büyükşehir Belediyesinin CHP'ye geçmesinden sonra, hızla kentin dokusuna sahip çıkan, yaptığı çevre yatırımlarıyla sadece merkeze değil bütün ilçelere uzanan bir hizmet anlayışına sahip olduğunu söyledi. Ali Engin,  İzmir’in Avrupa’da birçok metropol arasında yapılan araştırmada en iyi gelişen kent unvanını aldığını hatırlatırken,  “İzmir’de var olan demokrasi bizim sayemizde tüm Türkiye’yi saracaktır açıklamasında bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.