Dolar 32,5604
%0.04
Euro 34,8899
%0.07
Altın 2.428,950
%-0.05
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca Belediyesi eski Başkanı Tatı yola çıktı

Buca Belediyesi eski Başkanı Tatı yola çıktı

Buca Belediyesi eski Başkanı CHP’li Ercan Tatı, partisinin il binasında düzenlediği toplantıyla CHP’den İzmir 1’inci Bölge Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Diğer aday adaylarının aksine kürsüde tek başına adaylık açıklaması yapan Tatı, "Şuanda yanımda ve arkamda kimse yok" dedikten sonra CHP logosu, Mustafa Kemal Atatürk ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının yer aldığı tabloyu gösterdi. Kürsüde tek başına adaylık açıklaması

  • Ege Postası
  • 28.02.2015 - 14:09
EGEPOSTASI - 2009-2014 yılları arasında Buca Belediye Başkanı olarak görev yapan CHP’li Ercan Tatı, CHP’den İzmir 1’inci Bölge Milletvekili Aday Adayı  oldu. Partisinin il binasında gerçekleştirdiği basın toplantısıyla aday adaylığını açıklayan Tatı’yı partililer yalnız bırakmadı.

NEŞTER VURACAĞIZ
Yolsuzluk, yoksulluk ve işsizlikle mücadele etmek için vekillik yoluna çıktığını ifade eden Tatı, “  2009 yerel seçimlerinde ‘İşimiz Buca gücümüz Buca’ diyerek yola çıkmıştık. Ülkemizin geldiği konumda ‘İşimiz Cumhuriyet gücümüz Cumhuriyet’ diyerek yola devam ediyoruz. 13 yıldır AKP iktidarda. Zaman her şeyin ilacı derler ya zaman acı bir reçete çıkardı bize. Büyük bir operasyon gerekiyor. Bu kararı halk verecek, yarayı iyileştirecek, kanserli parçaya neşter vuracak olan ise CHP… 13 yıldır bizi korku tüneline soktular. Her an ne olacak başımıza ne gelecek diye endişeliyiz. Tünelin ucunda CHP’nin ışığı gözüktü. 7 Haziran’da halk düğmeye basacak” dedi.

SEÇİLECEĞİME İNANIYORUM
Partinin önseçim kararının örgüte olumlu yansıyacağını belirten Tatı, “ Üyelerimizin hepsine ulaşamaya çalışacağız. Kendimizi anlatmaya çalışacağız. 29 Mart’ta örgüt görmek istediği adayı seçecek. Ben seçilirsem örgütün sesi olacağım.Ben seçileceğime inanıyorum.Kendimi anlatayım yeter. Olası yol kazası olur benim bir oyum var o da CHP’ye...Ben CHP’liyim. Dik durmasını bilen bir ailenin çocuğuyum. Ülkenin tek gerçeği CHP iktidarı” dedi.

TABLOYU GÖSTERDİ
Diğer aday adaylarının aksine kürsüde tek başına adaylığını açıklayan Tatı, adaylık açıklamasını yanında ve arkasında kimse olmadan yaptığını ifade ettikten sonra  CHP Logosu  ile Mustafa Kemal Atatürk ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının yer aldığı tabloyu gösterdi.  Tatı daha sonra salondaki kadınları yanına çağırdı ve basın mensuplarına poz verdi.

GENÇLİK KOLLARINDA SİYASETE BAŞLADI
1962 Buca doğumlu  olan Tatı, siyasete 1980'li yıllarda CHP Gençlik Kollarında başladı. Tatı, partide kurultay delegeliği, il genel meclis üyeliği yaptı. 2009 yılında CHP’den Buca Belediye Başkanı seçildi. 2014’e yerel seçimlerinde belediye başkanlığı koltuğunu bir başka CHP’li Levent Piriştina’ya bıraktı. Tatı, evli ve bir çocuk babası.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.