Dolar 32,3611
%-0.37
Euro 34,7393
%-0.19
Altın 2.393,550
%-1.2
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Bergama'da Akın Yasa göreve talip

CHP Bergama'da Akın Yasa göreve talip

İZMİR'in Bergama İlçesi'nde delege seçimlerini tamamlayan CHP'de Ayşe Şimşek'in ardından Akın Yasa da ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

  • Ege Postası
  • 23.11.2015 - 19:05
İZMİR - Delege seçimleri tamamlanan CHP Bergama İlçe Teşkilatı'nda, 6 Aralık Pazar günü kongre yapılacak. İlçe başkanlığına adaylığını geçtiğimiz Ağustos ayında açıklayan Ayşe Şimşek'ten sonra 2014 yerel seçimlerinde istifa eden yönetim yerine kayyum yönetimde bulunan Akın Yasa da adaylığını açıkladı. Bir Bergamalı olarak doğduğu ve yaşadığı şehre karşı kendisini sorumlu hissettiğini söyleyen Akın Yasa, "2014 yerel seçimlerinde istifa eden yönetim sonrası partimizin sahipsiz kalmaması adına tarafıma gelen kayyum yönetim teklifini hiç düşünmeden kabul ettim. En kritik süreç olan seçimlerde istedikleri olmadı diye istifa ederek partiyi sahipsiz bırakılması kabul edilemez. Ancak parti üyelerimiz sağduyulu davranarak partimize sahip çıkmıştır" dedi.

2019'DA HEDEF YÜZDE 60 
Yasa, "Kayyum yönetimindeki çalışmalarım sonucunda CHP'nin daha etkin ve dinamik bir siyasi çizgi izlemesi gerektiğini gördüm. Güçlü bir yönetim, güçlü bir örgüt gündemi takip eden değil, gündem yaratan, katılımcı, şeffaf bir yönetim anlayışını partimize kazandırmak istiyorum. Hızlı hareket eden genç ve dinamik bir ekip kuracağız. 2019 seçimlerinde de hedefimiz CHP olarak yüzde 60'dır. Artık yeniliğin ve değişimin zamanının geldiğini düşünerek CHP İlçe Başkanlığına adayım" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.