Dolar 32,3792
%0.06
Euro 34,7717
%-0.06
Altın 2.395,890
%-0.04
Bist-100 10.209,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de o iki ilçede mevcut başkanlar ‘yokum’ dedi

CHP İzmir'de o iki ilçede mevcut başkanlar ‘yokum’ dedi

CHP’de kongre maratonu mevcut ilçe başkanlarının zaferiyle start alırken, bu hafta ile birlikte ‘değişim’ başlıyor. Cuma günü Kiraz ve Karaburun’da sandık kurulacak, örgüt yeni başkanı seçecek. Kiraz’da mevcut başkan Sezai Kepçen ile Karaburun’da mevcut başkan Ali Argon Kuleli ‘yokum’ dedi. Kongrede aday olacak isimler ise netleşti. O iki ilçede mevcut başkanlar ‘yokum’ dedi

  • Ege Postası
  • 23.11.2015 - 13:17
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de kongre maratonu başladı. Konak ve Urla’da ilk olarak sandık kurulurken, mevcut başkanlar rakiplerini sandıkta geride bırakarak yeniden başkan seçildi.

CHP’de mevcut başkanların seçim kazanmasıyla başlayan kongre maratonunda sırada ‘değişim’ var.

Cuma günü Kiraz ve Karaburun’da sandık kurulacak, örgüt yeni başkanı seçecek.

BAŞKANLAR 'YOKUM' DEDİ
Kiraz’da mevcut başkan Sezai Kepçen ile Karaburun’da mevcut başkan Ali Argon Kuleli ‘yokum’ dedi.

Her iki isimde ilçe kongresinde aday olmayacak.

ZEYBEK ADAY
Kiraz’da görevi bırakacak Kepçen ve ilçe yönetimi ilçe eski başkanı Pilot Zeybek’i destekliyor. Belediye başkan adaylığı için 2014 sürecinde ilçe başkanlığından istifa eden Zeybek, yeniden başkan seçilebilmek için delegeden oy isteyecek. Zeybek’e İl Eski Başkan Yardımcısı Levent Çılı’da destek veriyor.

KORKMAZ BOMBASI
Zeybek’in karşısına ise Kiraz Belediyesi Eski Başkanı İsmet Korkmaz aday çıkmak için hazırlanıyor. Korkmaz, adaylık konusunda son kararını kongreye 1 kala verecek.

KARABURUN'DA UZLAŞI ARAYIŞI
Karaburun’da da mevcut başkan Ali Argon Kuleli, aday değil. Uzlaşı aday arayışları sonucunda işadamı Bülent Cumcum isminde karar kılındı. Cumcum kongrede aday olacak.  İsmi adaylık için geçen Mustafa Ünsal ise nabız yoklamaya devam ediyor.

Cumartesi günü Bayındır, Menderes, Seferihisar, Pazar günü ise Çiğli, Kınık, Ödemiş ve Güzelbahçe’de sandık kurulacak. Bu ilçelerde de çift listeli yarış bekleniyor.

Menderes’te mevcut başkan Abdullah Sürücü aday değil. Menderes’te de değişim yaşanacak. Diğer ilçelerde mevcut başkanların karşısına rakip çıkacak. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.