Dolar 32,2874
%0.14
Euro 34,8165
%0.05
Altın 2.457,720
%1.04
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’nın Topuklu Efesi yola çıktı!

Bornova’nın Topuklu Efesi yola çıktı!

Cumhuriyet Halk Partisi Bornova Gençlik Kolları’nın 9 Aralık’ta yapacağı olağan genel kurulunda İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Asena Karcıer de aday olduğunu açıkladı. 'Öncelikli hedefimiz 2019'

  • Ege Postası
  • 01.12.2017 - 17:52

CHP Bornova Gençlik Kolları 9 Aralık Cumartesi günü yeni başkanını seçmek için sandığa gidecek. Mevcut başkan Ömer Yener’in aday olmayacağı olağan genel kurulda İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Asena Karcıer’de adaylığını açıkladı.

Kadınların siyasette söz sahibi olmasını gerektiğini dile getiren ve öğrenimine Ege Üniversitesi Gazetecilik Bölümü 3. Sınıf öğrencisi olarak devam eden Karcıer, “Ben 14 yaşından beri partinin içindeyim. Lise ve üniversite komisyonlarında görev aldım. Bornova Gençlik Kolları’nda iki dönem görev aldım. İki dönemdir de İl Gençlik Kolları Başkan yardımcısı görevimi devam ettiriyorum. Arkadaşlarımız ve parti tabanıyla birlikte üniversite öğrencisinin aday olması konusunda görüş birliğiyle bu kararı aldık. Öğrenciler zamansal olarak daha uygun oluyor. Üniversite öğrencilerinin sorunlarını yakından bilmesi dolayısıyla böyle bir karara kanaat getirdik. Bunun yanında kadın aday olması yönünde de bir karar aldık parti tabanıyla. Kadınların çalışmalardaki başarısı, siyasetteki ön plana çıkmasını isteyen kişileriz. Kadın adayların, kadın siyasetçilerin söz sahibi olmasını, karar mekanizmalarında olmasını istiyoruz. Bunun için hem üniversitede okuyan ve kadın aday olarak başkanlığa adayım” dedi.

“ÖNCELİĞİMİZ 2019 SEÇİMLERİ”

Hem parti hem de gençlik olarak 2019 yılında yapılacak genel ve yerel seçimlere önem verdiklerini belirten Karcıer şunları söyledi: “Önceliğimiz 2019 yılında yapılacak zorlu bir seçim takvimi var önümüzde. Genel, yerel ve cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Meşru olmayan bir referandumun bize dayattığı sisteme karşı mücadele edeceğiz. Bunun dışında üniversite anlamında, sosyal sorumluluk anlamında güzel projelerimiz var ama kitlendiğimiz nokta 2019.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.