Dolar 32,3811
%0.07
Euro 34,7832
%-0.02
Altın 2.399,220
%0.1
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bitlis İstanbul'da her yönüyle tanıtılıyor

Bitlis İstanbul'da her yönüyle tanıtılıyor

Bitlis ve ilçeleri, İstanbul Feshane'de düzenlenen 'Bitlis Tanıtım Günleri' etkinliği sayesinde her yönüyle tanıtılıyor. Hafta sonu olması sebebiyle yoğun ziyaretçi trafiğinin yaşandığı tanıtım günleri, bugün sona eriyor. Bitlis...

  • Ege Postası
  • 03.11.2013 - 10:29
Bitlis ve ilçeleri, İstanbul Feshane'de düzenlenen 'Bitlis Tanıtım Günleri' etkinliği sayesinde her yönüyle tanıtılıyor. Hafta sonu olması sebebiyle yoğun ziyaretçi trafiğinin yaşandığı tanıtım günleri, bugün sona eriyor.

Bitlis Valiliği tarafından İstanbul Feshane’de düzenlenen Bitlis Tanıtım Günleri'nde, Bitlis’in tarihi, kültürü, mutfağı ve ışık şahsiyetleri tanıtılıyor. 4 günlük tanıtım günleri boyunca binlerce insan Bitlis'in değerleriyle buluştu. Oldukça verimli geçen tanıtım etkinliğinin, Aralık ayında ise İzmir’de yapılması planlanıyor.

Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, etkinlik sayesinde Bitlis’i her yönüyle tanıttıklarını ve anlattıklarını söyledi. Beklentilerin üzerinde bir ziyaretçi sayısıyla karşılaştıklarını kaydeden Vali Yurdakul, “Özellikle hafta sonunda yoğun bir ziyaretçi akınına uğradık. Bitlis’in aslında tanıtım günlerini çok önceden yapması gerekiyordu. Ancak bugüne nasip oldu. Bitlis olarak biz İstanbul’da azımsanmayacak bir nüfusa sahibiz. Aynı zamanda Bitlis sahip olduğu değerler, sıfatlar, davranış ve tavırlar biçimi ile de özellikle İstanbul’da saygın bir konuma sahip. Ticaret ve iş dünyasında yer almış iş adamlarımız, öğrenci potansiyelimiz ve ticaret potansiyelimizle biz buradayız. Bu fuar bizim sadece değerlerimizi tanıtmamız için bir fırsat olmasının ötesinde sahip olduğumuz yiyecek, içecek ve mutfak kültürünü, oyun kültürünü ve coğrafi kültürü de ziyaretçilerimizle paylaşabiliyoruz. Dolayısıyla Bitlis Feshane günlerinde her şey bir arada bulunuyor. Vatandaşlarımızla birlikte olmaktan ve hasret gidermekten, buradaki izzet ve ikramların büryan kebabımızdan, avşor çorbamızdan tutun diğer her şeyi kamuoyu ile paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bizim açımızdan fuar son derece başarılı geçmiştir. İnşallah devamı da gelecektir.” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.