Dolar 32,4021
%0.13
Euro 34,8022
%0.03
Altın 2.397,420
%0.03
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çaldıkları üç çelik kasayı boşaltıp tarlaya attılar

Çaldıkları üç çelik kasayı boşaltıp tarlaya attılar

Bursa’da, üç ayrı iş yerinden çalınan üç çelik kasayı boşaltan kimliği belirsiz zanlılar, önce kasaların içerisini boşalttı, sonra içerisindeki belgeleri ateşe verdi. Bursa polisi, çelik kasa hırsızlığına karışan kişileri yakalamak...

  • Ege Postası
  • 03.11.2013 - 10:03
Bursa’da, üç ayrı iş yerinden çalınan üç çelik kasayı boşaltan kimliği belirsiz zanlılar, önce kasaların içerisini boşalttı, sonra içerisindeki belgeleri ateşe verdi. Bursa polisi, çelik kasa hırsızlığına karışan kişileri yakalamak için harekete geçti.

Osmangazi Çiftçi Koruma Derneği görevlisi, Osmangazi ilçesi Dereçavuş Köyü Hamitler Kent Mezarlığı yolu üzerinde bir bağ evi yanına üç adet çelik kasa atıldığı yönünde ihbarda bulundu. Harekete geçen Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kısa sürede olay yerine geldi. Yapılan incelemede, kapakları açılan kasaların içerisindeki para ve değerli evrakların alındığı, sonra diğer belgelerin ateşe verildiği belirlendi. Kasaların etrafında yanmış belgelerle, boş fişekler ele geçirildi. Kasalar üzerinde delil incelenmesi yapıldı. Zanlıların boşalttıkları kasaların üzerini eski halılarla örttükleri tespit edildi.

DEĞERLİ EŞYALARINIZI ÇELİK KASADA SAKLAMAYIN

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, çelik kasalardan birinin yaklaşık 20 gün önce Mudanya ilçesinde bir avukat bürosundan, diğer kasanın ise Osmangazi ilçesinden bir iş yerinden çalındığını belirledi. Üçüncü çelik kasanın ise nereden çalındığı yapılacak araştırma sonrası netlik kazanacak. Polis, çelik kasa hırsızlarının yakalanması için çalışma başlattı. Tarlada atılı bulunan üç çelik kasada ne kadar para bulunduğu yapılacak araştırma sonucu belirlenecek.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, hırsızların açmakta zorlandıkları çelik kasaları çalabildiklerini belirterek, "Öncelikle alarm ve güvenlik kamerası kullanılmalı. Para, altın ve çek gibi değerli eşyaların çelik kasa yerine banka kasalarında saklanılması daha güvenli olur. Hırsızlar, öncelikle kendilerini çok oyalamayacak mekanları tercih ediyor. Alarm ve güvenlik kamerası olan yerler hırsızlık açısından daha güvenlidir." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.