Dolar 32,2767
%0.01
Euro 35,0269
%-0.17
Altın 2.472,770
%0.27
Bist-100 10.537,00
%2.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Fatih’te şiddetli patlama: 1’i ağır, 2 yaralı

Fatih’te şiddetli patlama: 1’i ağır, 2 yaralı

Fatih’te bir apartmanın bodrum katında bilinmeyen bir sebeple patlama meydana geldi. Olayda 1’i ağır 2 kişi yaralandı. Savaş alanına dönen sokaktaki çok sayıda bina ve araçta maddi hasar oluştu. Olay, saat 01.30 sıralarında, Yavuz Sultan...

  • Ege Postası
  • 03.11.2013 - 05:20
Fatih’te bir apartmanın bodrum katında bilinmeyen bir sebeple patlama meydana geldi. Olayda 1’i ağır 2 kişi yaralandı. Savaş alanına dönen sokaktaki çok sayıda bina ve araçta maddi hasar oluştu.

Olay, saat 01.30 sıralarında, Yavuz Sultan Selim Mahallesi Şule Sokak’ta gerçekleşti. İlk belirlemelere göre, patlama sırasında evde bulunduğu öğrenilen Celal D. ve ismi öğrenilemeyen yaşlı bir kadın yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar mahalle sakinlerinin yardımıyla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Celal D.’nin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Patlama nedeniyle sokak savaş alanına döndü. Çok sayıda araçta ve binada maddi hasar oluştu. Apartmanların camlarının kırıldığı, yataklarından fırlayan vatandaşların panikle sokağa çıktıkları görüldü. Polis ekipleri çevre güvenliğini alarak emniyet şeridi çekti. Olay yerine bomba imha uzmanı da çağırıldı. Evde yapılan incelemede herhangi bir bomba izine rastlanmadı.

Sokak sakinleri gürültülü bir ses duyduklarını, evlerinden çıktıklarında bu manzarayla karşılaştıklarını söyledi. Olay yeri inceleme ekipleri çevrede delil araştırması yaptı. Polis ekiplerinin çalışması sürüyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.