Dolar 32,2329
%0.16
Euro 34,9539
%-0.03
Altın 2.412,060
%-0.53
Bist-100 10.400,00
%-0.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tekirdağ'daki genç kızlar cinayetinde 1 kişi tutuklandı

Tekirdağ'daki genç kızlar cinayetinde 1 kişi tutuklandı

Tekirdağ'da kaybolduktan 6 yıl sonra kemikleri bulunan Meral Yapıcı (19) ve Nefise Kıran (17) cinayetinde şüpheli sıfatıyla gözaltına alınan 5 kişiden Yapıcı'nın amcaoğlu, tutuklanarak cezaevine konuldu.Esrarengiz şekilde ortadan kaybolduktan...

  • Ege Postası
  • 03.11.2013 - 01:14
Tekirdağ'da kaybolduktan 6 yıl sonra kemikleri bulunan Meral Yapıcı (19) ve Nefise Kıran (17) cinayetinde şüpheli sıfatıyla gözaltına alınan 5 kişiden Yapıcı'nın amcaoğlu, tutuklanarak cezaevine konuldu.

Esrarengiz şekilde ortadan kaybolduktan 6 yıl sonra deniz kenarındaki bir bağevinin yakınlarında kemikleri bulunan Meral Yapıcı (19) ve Nefise Kıran (17) cinayetiyle ilgili gözaltına alınan B.Ç., S.A., T.E., U.O. ve G. Y. bu sabah saatlerinde Tekirdağ Adliyesine sevk edildi. T.E., V.O., S.A., ve B.Ç., savcılık tarafından serbest bırakılırken Meral Yapıcı’nın amcaoğlu olan G. Y. tutuklandı.

Cinayet suçlamasıyla tutuklanan G. Y.'nin avukatı Nasuhi Tokatlı, adliye çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, "G., savcılıkta verdiği ifadedeki gibi mahkemede de 'ben yapmadım' diye konuştu. Soruşturma devam ettiği için fazla bir şey diyemiyorum." dedi.

Tutuklamanın ardından torba içerisinde kıyafetlerle adliyeye gelen G.'nin halası ise, "Kendisini ifade edemediği için bu suç onun üzerine kaldı. Yoksa bu olayı yapabilecek biri değil. Hasta olduğu için bu çocuk kendini ifade edemedi, olay da onun üzerine kaldı. Annesi de rahatsız zaten. Olan G.'ye oldu." diye konuştu.

Cinayet olayını aydınlatan Tekirdağ Cumhuriyet Savcısı ve Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin, bu olaydan sonra kayıp yakınları tarafından ‘Bizim de yakınlarımızı bulun’ diye arandığı öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.