Dolar 32,3667
%-0.35
Euro 34,7691
%-0.11
Altın 2.394,190
%-1.18
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

POLİTİKAAK Parti’nin 21. İstişare Toplantısı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Kızılcahamam'da yapılacak . (09.30 - Ankara)- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi (PM) toplantısına başkanlık edecek....

  • Ege Postası
  • 03.11.2013 - 10:29
POLİTİKA
AK Parti’nin 21. İstişare Toplantısı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Kızılcahamam'da yapılacak . (09.30 - Ankara)

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi (PM) toplantısına başkanlık edecek. (11.00 - Ankara)

- Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin katılımı ile İstanbul İl 10. Olağan Kongresi gerçekleşecek.(10.00 - İstanbul)

DÜNYA
- KKTC Dışişleri Bakanı Özdil Nami, Marmaray projesinden dolayı yine Türkiye ile iftihar ettiklerini söyledi. Maramaray’ın son derece önemli bir proje olduğunu belirten Nami, "Türkiye’de bu tip uluslararası alanda ses getiren projeler bizi de gururlandırmaktadır." dedi. (Lefkoşa) (Özel)

- Pakistan’da düzenlenen geleneksel boğa yarışına halk büyük ilgi gösteriyor. Davullar ve zurnalarla yarış alanına getirilen boğalar, büyük özen gösterilerek yarışa hazırlanıyor. (İslamabad) (Özel)

- Senegal’de üzerindeki süsle dikkat çeken ‘Car Rapide’ adlı minibüsler, ülkede şehir ulaşımının bel kemiğini oluşturuyor. (Dakar) (Özel)

- Azerbaycan’ın narı ile tanınan Göyçay şehrinde yapılan geleneksel nar festivali, renkli görüntülere sahne oldu. (Bakü)

- Mevsimin en çok tercih edilen meyvelerinden biri olan narın lekesi kolay temizlenmiyor. Bu yüzden de bu meyveyi yerken ve özellikle keserken çok dikkat etmek gerekiyor. Azerbaycan’da yetiştirilen narlar lezzeti kadar suyunu sıçratmadan kesilmesiyle de dikkat çekiyor. (Bakü) (Özel)

GÜNCEL
- Alevilerin ‘Ğadir Humm Bayramı’ Pir Sultan Abdal Kültür Derneği’nin organizasyonu ile Yenimahalle Nazım Hikmet Kongre ve Kültür Merkezi’nde kutlanacak. (13.30 - Ankara)

- Mısır'da darbecilerin Mursi'yi yargılamasının meşru olmadığını savunan ÖZGÜR-DER, basın açıklaması yapacak. (13.00 - İstanbul)

- Alevi dernekleri Kadıköy Meydanı'nda miting düzenleyecek. (12.00 - İstanbul)

SPOR
- Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu yapılacak ve yeni başkan belli olacak. (10.00 - İstanbul)

- Spor Toto Süper Lig’de 10. Hafta maçlarına Çaykur Rizespor – Akhisar Belediyespor ve Beşiktaş – Kardemir Karabükspor maçlarıyla devam edilecek. (15.30-19.00 - Rize - İstanbul)

- PTT 1. Lig’de 6 karşılaşma yapılacak.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.