Dolar 32,3194
%0.21
Euro 35,1068
%-0.04
Altın 2.295,660
%0.8
Bist-100 9,05
%2.72

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı Belediyesi’nin üçüncü engelli aracı hizmete girdi

Bayraklı Belediyesi’nin üçüncü engelli aracı hizmete girdi

Bayraklı Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde üçüncü engelli aracını hizmete sundu. Özel olarak dizayn edilen ve arka tarafından tekerlekli sandalye ile giriş yapılabilen araçtan engelli vatandaşlar ücretsiz olarak yararlanacak. Engelliler istedikleri yerlere bu araçlarla gidebilecek. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bir gün değil her gün onların yanında ve hizmetindeyiz” dedi

  • Ege Postası
  • 03.12.2014 - 11:02
Bayraklı Belediyesi engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, geçtiğimiz günlerde verdiği, “Üçüncü engelli hizmet aracını engelli vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” sözünü yerine getirdi.

RAHATLIKLA BİNEBİLECEKLER
Vatandaşların ücretsiz olarak faydalanacağı araç Bursa'da özel olarak dizayn edildi. Minibüsün arka bölümünde hidrolik asansörlü sistem ile engelli vatandaş tekerlekli sandalyesinden inmeden minibüse rahatlıkla binebilecek.

YILIN BİR GÜNÜ DEĞİL HER GÜN ONLARIN YANINDAYIZ
Minibüsü ve entegre edilen sistemi inceleyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “3 Aralık Dünya Engelliler gününde üçüncü aracımızı hizmete sokuyoruz. Daha önce verdiğimiz sözlerden biriydi. Engellilere yapacağımız en büyük katkı hizmet binamızın inşa bitmesi ve engelliler için yapılmış Osmangazi Hizmet binasını engelli vatandaşlarımıza tahsis etmek olacak. Bu tür hizmetleri belediye olarak sunmaya devam edeceğiz. Hayırlı olsun. Biz engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Yılın bir günü değil her gün onların yanındayız” dedi.  
Öte yandan Başkan Karabağ bu akşam Havuz Düğün Salonu'nda engellilerin onuruna verilen yemekte vatandaşlarıyla da bir araya gelecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.