Dolar 32,5791
%0.29
Euro 34,9915
%0.06
Altın 2.456,660
%0.84
Bist-100 9.775,00
%0.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı Belediyesi’nden coşkulu sünnet şöleni

Bayraklı Belediyesi’nden coşkulu sünnet şöleni

Bayraklı Belediyesi 121 çocuk için muhteşem bir sünnet şöleni düzenledi. Şölende Tepecik Senfoni Orkestrası sahne aldı. İlizyonistlerin gösterisi çocukları büyülerken, palyaçolar sünnet çocuklarına keyifli dakikalar geçirmesini sağladı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Çocuklarımız için buradayız. 7 yıldır da sünnet şöleni yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Çocuklar için barış istiyorum. Çocuklar ölmesin, oynasın, gülsün, yetişsin” dedi. Bayraklı Belediyesi’nden

  • Ege Postası
  • 05.09.2015 - 10:19
Şölen çocukların ellerinde Türk Bayraklarıyla sevgi yolundaki kortej yürüyüşüyle başladı. Ailelerin katılımıyla gerçekleşen yürüyüşte Sevgi Yolu esnafı ve vatandaşlar çocuklara büyük ilgi gösterdi. Şehit Ümit Boz Spor Tesislerindeki sünnet şöleninde 121 çocuk bembeyaz kıyafetleri, şapka ve asalarıyla hayatları boyunca unutamayacakları bir gece yaşadı. Ailelerin de katıldığı şölende Tepecik Senfoni Orkestrası üyelerinin çaldığı şarkılarla çocuklar bol bol oynadı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ eşi Bahriye Karabağ ile birlikte katıldığı şölende, meclis üyeleri ve muhtarlar da çocukları yalnız bırakmadı. 

ÇOCUKLAR ÖLMESİN, OYNASIN!
Çocuklar ve ailelerinin mutlu gününde onları yalnız bırakmayan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Bugün çocuklarımızın günü. Çocuklarımız için buradayız. Sıkıntılı günler yaşıyoruz. Biz çocuklarımızı koruyamıyoruz. Hiç olmazsa eğlendirelim. Belediye olarak yoksulluğun yanında savaşmaya devam edeceğiz. ‘Dershaneye çocuğumu gönderemiyorum’ diyenlerle beraberiz. Dershanemiz hazır. ‘İmkanımız yok’ diyenlere burs veriyoruz. Kıyafet veriyoruz. Yetişebildiğimiz kadar yetişiyoruz. 7 yıldır da sünnet şöleni yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Çocuklar için barış istiyorum. Çocuklar ölmesin, oynasın, gülsün, yetişsin” dedi.


ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERİLDİ
Başkan Karabağ daha sonra çocuklarla birlikte sünnet pastası kesti. Karabağ elleriyle çocuklara pasta yedirdi. Bahriye Karabağ da sünnet çocuklarının anneleriyle birlikte düzenlenen kına törenine katıldı. Çocukların ellerine kına yaktı. Şölen hep birlikte söylenen 10. yıl marşı ile son buldu. Gecede çocuklara çeşitli hediyeler de verildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.