Dolar 32,5548
%0.02
Euro 34,8915
%0.07
Altın 2.425,530
%-0.19
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir ulaşımına Manisa örneği

İzmir ulaşımına Manisa örneği

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz, üzerinde çalıştıkları Manisa Ulaşım Master Planları ile ilgili olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fidan Aslan ve ekibiyle fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.

  • Ege Postası
  • 04.09.2015 - 11:47
İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fidan Aslan, Manisa Ulaşım Master Planları ilgili bilgi almak üzere Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığını ziyaret etti. Ziyaretle ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz, Fidan ve ekibini ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek, "Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak, ilimizin Ulaşım Master Planları ile ilgili uzun zamandır çalışma yürütüyoruz. İzmir de bununla ilgili bir çalışma başlattı. Bizlerin tecrübelerinden faydalanmak ve fikir alışverişinde bulunmak üzere kendilerini şehrimizde konuk ettik. İzmir'e elimizden gelen desteği vermeye hazırız" diye konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fidan Aslan ise, master planları ile ilgili yeni bir çalışma içerisine girdiklerini belirterek, "Komşu ilimiz Manisa'nın bu çalışmalarda kazandığı tecrübelerden faydalanmak istedik. Birbirimizin tecrübelerinden faydalanmak ve fikir alışverişinde bulunmak adına bundan sonra da bir araya geleceğiz" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.