Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı kurtuluşu 93. kez kutluyor

Torbalı kurtuluşu 93. kez kutluyor

Torbalı, düşman işgalinden kurtuluşunun 93. Yıldönümünü bir dizi etkinlikle kutlayacak.7 Eylül 2015 Pazartesi günü düzenlenecek olan etkinlikler için bütün hazırlıklar tamamlandı.

  • Ege Postası
  • 04.09.2015 - 12:22
Ülke genelinde devam eden terör hadiseleri dolayısıyla kutlamalarda, önceki yıllardan farklı olarak, eğlenceye dönük aktiviteler yapılmayacak.Torbalı Belediyesi tarafından organize edilecek kutlama programı sabah saat 08:30’da başlayıp gece 24.00’e kadar devam edecek. Kutlamalar, Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez tarafından Torbalı Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önüne çelenkkonulmasıyla başlayacak. Anıta çelenk konulmasının ardından Tören alanında saygı duruşunda bulunulacak ve akabinde  İstiklal Marşı okunacak. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez yapacak. Buradaki programın bitiminden sonra saat 11.00’de Belediye ziyareti gerçekleştirilecek. Kutlamalardan önce Torbalı’daki tüm resmi kurumların binaları Atatürk resimleri ve Türk bayrakları ile donatılacak.
BAŞKAN GÖRMEZ “RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ ”
Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ilçede gerçekleştirilecek kurtuluş günü anmasıyla ilgili olarak , “ 93 yıl önce Torbalı’mızı düşman işgalinin boyunduruğundan kurtaran kahramanları saygı,minnet ve rahmetle anıyoruz. Ülkemizin genelinde yaşanan terör olayları dolayısıyla bu sene 7 Eylül’ü bir bayram havasından ziyade bir anma günü olarak idrak edeceğiz. Geçmişteki zorlukları el birliğiyle aşan bu millet bu zor günleri de aynı kararlılık ve dayanışma ile aşacaktır.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.