Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Durak'tan teşekkür yemeği

Başkan Durak'tan teşekkür yemeği

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, sosyal tesislerde çalışan personeli ile yemekte, buluşup hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Belediyenin etkinliklerinde görev üstlenen restoran ve kafeterya, yemekhane, düğün salonlarında çalışan garson, komi, aşçı, bulaşıkçı gibi iş kollarında çalışanlarla Tersane Kafe’de öğle yemeğinde bir araya gelen Başkan Durak, “KENT A.Ş. tesisleri hem yüzlerce kişiye iş olanağı sağlıyor, hem de Karşıyaka’ya artı değer katıyor“ dedi.

  • Ege Postası
  • 14.01.2014 - 11:11
İZMİR-Belediyenin her türlü etkinliğinde hizmet veren Kent A.Ş. personeliyle yemekte bir araya Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, “Biz bu tesisleri açtıkça, Karşıyaka’da onlarca işletme açıldı. Karşıyakalılar, yemek yemek için Alsancak’a gitmiyorsa eğer, bu sosyal tesislerin kentimize kattığı artı değerdendir” dedi ve ekledi: “Sosyal tesisler yüzlerce kişiye iş olanağı sağlıyor. Kent A.Ş. ayakta kaldığı sürece de bu imkan devam edecek. Ancak, bu o kadar da kolay değil. Göreve geldiğimiz de Kent A.Ş. maaşlarını zor ödeyebiliyordu. Şimdi, tesislerle birlikte, kimseye yük olmadan, ayakta durmaya başladı. Bu da, siz çalışanların eseridir.
Bu tesislerin kazancı sizindir. Bunu hiç unutmayın. Vatandaşın sizden tek beklentisi ise güler yüzdür”

KENT A.Ş. işçilerinin bağlı olduğu Genel İş Sendikası 5 Nolu Şube Başkanı Naci Çetin de konuşmasında, “Torba Yasa” ya yapılmaya hazırlanan eklemenin taşeronu kalıcı hale getireceğine dikkat çekerek, “Hazırlanan yeni yasa ile tüm çalışanlar taşeronlaşacak. Taşeron sistem kesinlikle ortadan kalkmıyor. Bizler her çalışanın çalıştığı kurumdan maaş almasını istiyoruz. Ancak bu şekilde yasa çıkarsa taşeron ortadan kalkar” uyarısında bulundu.

KENT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Metin Karadayı ise, Karşıyaka Belediyesi’nde sürekli yeni tesisler yapıldığını belirterek, “Başkanımız Cevat Durak’a çalışanlar adına teşekkür ediyorum. Sürekli yeni tesisler ile yeni iş imkanı sağlıyor. Ayrıca tesisleri de yenileyerek çalışma ortamlarını güzelleştiriyor“ dedi. Karadayı, daha sonra Başkan Durak’a çiçek hediye ederek bir kez daha teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.