Dolar 32,4243
%0.14
Euro 34,6282
%0.12
Altın 2.385,690
%0.23
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’nın minik sultanları yarı finalde

Bornova’nın minik sultanları yarı finalde

Bornova Belediyespor'un fırtına takımı voleybolcu kızlar, yenilgisiz yarı finale ulaştı

  • Ege Postası
  • 14.01.2014 - 10:50
İZMİR-Yüzmeden basketbola, tekvandodan voleybola, pek çok branşta amatör düzeyde faaliyet gösteren, ücretsiz kurslarla kentin geleceği olan çocukların sağlıklı bireyler olarak yetişmesinin önününü açan Bornova Belediyesi, spora verdiği desteğin meyvelerini topluyor.
Amatör Küme Küçük Kızlar Voleybol Ligi’nde mücadele eden Bornova Belediyespor voleybol takımı arka arkaya aldığı galibiyetlerle final yolunda hızla ilerliyor. Grubundan 24 puanla yenilgisiz olarak çıkan ve çeyrek final oynayan Bornova Belediyesi son olarak DSİ ile yaptığı karşılaşmayı set vermeden kazandı ve yarı finale adını yazdırdı. Türk voleybolunda ekol olan Arkas ve Karşıyaka gibi kulüplerin takımlarını geçip yarı finale yükselen minikler şimdi finale kilitlenmiş durumda.
Bornova'da her yaştan vatandaşa spor olanağı sunduklarını ve kazanılan başarıların gururunu yaşadıklarını ifade eden Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Bornova sporun pek çok dalında öncülük etmiş. Bunu sürdürmek ve yaygınlaştırmak için çalışıyoruz. Pek çok branşta sporcu yetiştiriyoruz. Sporcularımız şimdiden önemli başarılara imza atıyorlar ve gelecekte Bornova'nın adını daha sık duyacağız" diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.