Dolar 32,5042
%-0.11
Euro 34,9587
%0.37
Altın 2.429,560
%0.26
Bist-100 9.800,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bucalı gençler projeleriyle geliyor

Bucalı gençler projeleriyle geliyor

Buca Kent Konseyi Gençlik Meclisi yönetimi yenilendi. Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencisi Yürütme Kurulu üyeleri Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’yı ziyaret etti, projeler ile hizmet etmek istediklerini söyledi.

  • Ege Postası
  • 14.01.2014 - 11:01
İZMİR-Buca Kent Konseyi Başkanı Rezzan Gedik, Genel Sekreter Yıldız Yılmaz Kurt ile birlikte Kent konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Buğra Avcı, Başkan Yardımcısı Hatice Azın, Genel Sekreter Bahadır Şentürk ile üyeler Hüseyin Akıncılar, Erhan Sercan Artut, Ali Gökcan, Güllü Balcı, Meva Soysal, Merve Ece Meral ile Tansu Candan Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı ile buluştu. Yeni yönetimin tanışma toplantısında, ülkede yaşanan gelişmeler tartışıldı. Kent konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Buğra Avcı, Yürütme Kurulu üyelerinin Dokuz Eylülm Üniversitesi öğrencisi olduğuna dikkat çekti, “Buca’da önemli sayıdra üniversite öğrencisi genç var. Buca’daki ünivcersite öğrencisi gençlerle, Buca’da yaşayan gençlerin önümüzdeki dönemde ortaklaşa yararlanacağı projeler üzerinde çalışma yapmak istiyoruz. Yönetim Kurulu olarak ilk olarak gençlerimizden gelecek önerileri toparlamak için bir anket yapacağız. Daha sonra da öneriler üzerinde çalışacağız” dedi.

Yanınızda olacağız

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Kent Konseyi’nin tüm meclisleri ile geçtiğimiz 4 yıl içerisinde önemli çalışmalara imza attıklarını belirtirken, “Bizim için kent konseyimiz çalışmalarımızda önemli bir unsur. Konseyin tüm meclisleri ile sıkı bir işbirliği yapıyoruz. Gelen önerileri değerlendiriyoruz. Sizlerden gelecek öneriler de bizim için çok önemli” dedi.
Gençlik Konseyi Yürütme Kurulu önümüzdeki günlerde güncel gelişmeleri de içeren bir toplantı yapacağını açıklarken, Başkan Ercan Tatı, “Yapacağınız her türlü çalışmada destek vereceğiz” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.