Dolar 32,5107
%0.07
Euro 34,8880
%-0.24
Altın 2.455,550
%0.79
Bist-100 9.891,00
%1.79

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Atila'ya zor soru: Baba olmak mı zor...

Başkan Atila'ya zor soru: Baba olmak mı zor...

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bahçeşehir Koleji öğrencileriyle söyleşide buluştu. ‘Kariyer Planlama ve Siyasette Başarı’ konulu bir sunum yapan Başkan Atila, soruları da yanıtladı. En zor soru ise Başkan Atila’nın kızı 8. Sınıf öğrencisi Ülkü Seda’dan geldi. Atila, kızı Ülkü Seda’nın ‘Baba olmak mı belediye başkanı olmak mı zor'’ şeklindeki sorusuna “Siyasetçi olmak da baba olmak gibi. Halkımızın oylarıyla gelinen bir görevdeyiz ve Bornova ‘bizim evimiz, ailemiz’ diyoruz. Bu kentte yaşayan herkes kardeşimiz, çocuğumuz. Hepsine iyi hizmet götürmek zorundayız" dedi.

  • Ege Postası
  • 05.03.2015 - 10:51
Bahçeşehir Koleji’nin 8. sınıf öğrencilerini, gelecek planlaması konusunda bilinçlendirmek için düzenlediği söyleşinin konuğu Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila oldu. ‘Kariyer Planlama ve Siyasette Başarı’ konulu bir sunum yapan Başkan Olgun Atila daha sonra öğrencilerin sorularını da yanıtlayarak onlarla sohbet etti.
 
Öğrencilere araştıran, sorgulayan bireyler olmalarını tavsiye eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bilimin ve tekniğin ışığında ülkemizi hepbirlikte daha iyi yerlere götürelim” dedi. Hangi meslek seçilirse seçilsin temel hedefin işini en iyi şekilde yapmak olması gerektiğini söyleyen Başkan Atila, “Mutlaka hedefleriniz olmalı ve bunları gerçekleştirmek için şimdiden çalışmaya başlamalısınız. Biz de Bornova’da en iyi hizmeti vermek için gece gündüz çalışıyoruz. Yaptığımız işi çok seviyoruz” dedi.
 
Başkan Olgun Atila sunumunun ardından öğrencilerin sorularını da yanıtladı. En zor soru ise Başkan Atila’nın kızı 8. Sınıf öğrencisi Ülkü Seda’dan geldi. Atila, kızı Ülkü Seda’nın ‘Baba olmak mı belediye başkanı olmak mı zor'’ şeklindeki sorusuna “Siyasetçi olmak da baba olmak gibi. Halkımızın oylarıyla gelinen görevdeyiz ve Bornova ‘bizim evimiz, ailemiz’ diyoruz. Bu kentte yaşayan herkes kardeşimiz, çocuğumuz, amcamız, annemiz ve hepsine en iyi hizmeti götürmek büyük bir sorumluluk. Ama baba olmak da büyük bir sorumluluk” diye yanıt verdi.

EN GÜZEL TARAFI SEÇİMLE GELMEK 
Küçük yaşlardan itibaren hedeflerinin arasında belediye başkanlığının olduğunu söyleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Belediye başkanlığının en güzel tarafı bulunduğunuz yere seçimle gelmek. Halkın istek ve taleplerine çözüm üretebilmek, onlarla dertleşmek çok önemli bir görev. Bu görevleri gençlerin daha iyi yapacaklarına inanıyorum. Ülkemizin de en önemli gücü genç nüfusu. İzmir’in ve özellikle Bornova’nın da daha da genç bir nüfusu var. Bu anlamda daha da büyük bir sorumluluğumz var. Bizden sonra sizler gibi gençlerin böyle görevlere daha çok talip olması lazım. Büyük Atatürk’ün bize emanet ettiği ülkemize, bu sorumlulukla ülkemize sahip çıkmamız gerekiyor” dedi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.