Dolar 32,3244
%0.23
Euro 35,0705
%-0.15
Altın 2.282,260
%0.21
Bist-100 9,01
%2.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Balıklıovalılar evlerine döndü

Balıklıovalılar evlerine döndü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı'na yerleşerek 3 gün boyunca hakkında yıkım kararı alınan evleri için seslerini duyurmaya çalışan Balıklıovalılar, bugün akşam saatlerinde il binasına gelen İzmir Milletvekili Musa Çam ve İl Sekreteri Osman Peri'yle görüştükten sonra evlerine geri döndü. Çam, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da konudan haberi olduğunu belirterek, "Danıştayın vereceği son karara kadar hepimizin beklemesi konusunda ikna ettik, hem Belediye Başkanımız hem de arkadaşları" dedi. CHP'li vekil Çam ve İl Sekreteri Peri devreye girdi

  • Ege Postası
  • 29.08.2015 - 18:38
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ - Balıklıova Mahallesi sakinleri tarafından yapılan basın açıklamasında eylemin sürdürüleceği belirtilmişti. Açıklamanın ardından CHP il binasına gelen CHP İzmir Milletvekili Musa Çam ile İl Sekreteri Osman Peri, Balıklıovalılarla görüştü. Bir süre devam eden görüşme sonrasında mahalle sakinleri ikna oldu. Üç gündür devam eden eylem akşam saatlerinde son bulurken, mahalle sakinlerinin Danıştay karar verinceye kadar yıkım yapılmayacağı sözünü aldığı öğrenildi.

BALIKLIOVALILAR ÇÖZÜLMEZSE KILIÇDAROĞLU'NUN KAPISININ ÖNÜNDE YATACAĞIZ!HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

"İKNA ETTİK"
Musa Çam,  "Arkadaşlarımız danıştay süreci sonuçlanıncaya  kadar, Danıştay'ın vereceği son karara kadar hepimizin beklemesi konusunda ikna ettik, hem belediye başkanımız hem de arkadaşları. Danıştay'ın kararına kadar beklenecek. Genel Başkanımızla gerekli görüşmeler yapıldı.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.