Dolar 32,4932
%0.02
Euro 34,9267
%-0.13
Altın 2.439,340
%0.13
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Karşıyaka'da seçime 2 ay kala yönetim düştü

CHP Karşıyaka'da seçime 2 ay kala yönetim düştü

CHP Karşıyaka’da flaş bir gelişme yaşandı. Mart 2013'te göreve atanan CHP Karşıyaka Kadın Kolları Yönetimi, yaşanan istifalar nedeniyle düştü. İlçe Kadın Kolları Başkanı Sibel Özenir, “5 arkadaşımız istifa etti. Tüzük gereği yönetim düştü. Yönetim içinde yorulmuşluk vardı. Herhangi bir kavga tartışma yok. Ben istifa etmedim. Önümüzde kritik bir seçim var. Görev verilirse yeni bir yönetimle devam ederim” dedi. CHP Karşıyaka'da seçime iki ay kala

  • Ege Postası
  • 28.08.2015 - 13:16
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 2013'ün  Mart ayında göreve atanan CHP Karşıyaka Kadın Kolları Yönetimi, yaşanan istifalar nedeniyle tüzük gereği düştü. 9 kişiden oluşan ve yedeği olmayan ilçe kadın kolları yönetiminden Türkan Ünlü, Selda Selbaşı, Ümmü Gülsüm Pehlivan, Fadime Ermiş, Sevda Erkan istifa etti.  CHP Karşıyaka İlçe Kadın Kolları Başkanı Sibel Özenir dışında Şenay Sertatıl, aynı zamanda belediye meclis üyesi olan Sennur Porto ve İpek Cellek ise yönetimden istifa etmedi.

ÖZENİR : GÖREV VERİLİRSE DEVMA EDERİM
Ege Postası’na yaşanan gelişme ile ilgili açıklamada bulunan CHP Karşıyaka İlçe Kadın Kolları Başkanı Sibel Özenir, “ İstifalar yanlış anlaşılmasın. Aramızda sorun yok. Bir problem yok. Biz Mart 2013’te göreve gelmiştik. Yerel seçim, genel seçim ve önseçim geçirdik. Yoğun bir tempoyla çalıştık. Aktif çalıştık. Kimseyi ayırmadık. 7 Haziran seçimleri bitti. Yorulduk ve yıprandık. Süremizin bitmesini bekledik. Tüzük gereği yapılması lazımdı ancak hep uzadı süreç. Erken seçim gündeme geldik. Yorulmuşluk var. Bazı arkadaşlarımızın özel işleri vardı. 5 arkadaşımız istifa etti. 8 artı 1 kişiydik. 5 kişi istifa edince düştü yönetimimiz. Ben istifa etmedim. Görev verilirse ben yeni bir yönetimle devam ederim. Başka bir tasarrufta bulunulursa da saygı duyarım. Ben kadın kolu başkanı olmasam da çalışmamı sürdürürüm partim adına emek veririm. Herhangi bir küskünlük kırgınlık yok" dedi.

YERİNE YANYA ATANMIŞTI
Özenir, İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku'nun milletvekilliği aday adaylığı için istifa etmesinin ardından ilçe başkanları arasında yapılan seçimde il kadın kolları başkanı olarak seçilmiş ancak Kadın Kolları MYK'sı Özenir yerine Nurhan Yanya'yı atamıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.