Dolar 32,3794
%-0.18
Euro 34,7182
%-0.07
Altın 2.432,770
%-0.24
Bist-100 9.985,00
%0.7

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akay iki günlük dev kampı Ege Postası'na değerlendirdi

Akay iki günlük dev kampı Ege Postası'na değerlendirdi

Genel Merkez ve İzmir Teşkilatı'nı buluşturan iki gün süren kampın detaylarını, akılda kalanlarını ve öne çıkanları İl Başkanı Ömer Cihat Akay Ege Postası'na anlattı. Akademisyen Dr. Şaban Kızıldağ’ın sunumu sonrası kampın parolasının ortaya çıktığını ifade eden Akay, " Kızıldağ'ın sunumunda 'Her şeye rağmen mazeret yok' vurgusu ön plandaydı" dedi. Akay, İzmir İl Koordinatörü Erol Kaya'nın, 'teşkilatta toplantılar ve koordinasyonun önemi' başlıklı sunumunda verdiği orkestra örneğinin teşkilatın hiçbir zaman aklından çıkmayacağını ifade etti.

  • Ege Postası
  • 21.01.2013 - 16:59
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenen  ve Kuşadası Pine Bay Holiday Resort Otel’de gerçekleşen “İzmir Teşkilat İçi Eğitim Programı” sona erdi. İki gün süren kampın detaylarını, akılda kalanlarını ve kampta öne çıkanları  İl Başkanı Ömer Cihat Akay Ege Postası'na anlattı.

 "MORAL VE MOTİVASYON ARTTI"

 Göreve geldiği günden bu yana ilk defa eğittim kampı yaptıklarını belirten Akay, " Teşkilat özlemiş böyle bir kampı...Katılım ve ilgi son derece güzeldi.Hedeflediğimiz katılım rakamına ulaştık. Birbirini tanımayan arkadaşlarımız vardı. Kamp nedeniyle bir araya geldiler. Etkileşim oldu. Gözlerde mutluluk gördüm bu da beni mutlu etti. İlk saaten son saate kadar salon doluydu. Bu eğitime verilen önemi gösteriyor. Bu tarz eğitim kampları sayesinde teşkilatın moral ve motivasyonu artar. Uzun zamandır yapılmıyordu.Teşkilat içinden telefonlar geldi güzel diye..Bundan sonra bölge bölge yapmak suretiyle teşkilatın tabanına inerekte bu tür kampları yapmak istiyoruz" dedi.

 ERDEM'DEN ÖVGÜ GELDİ

 Daha önce 5 il de gerçekleştirilen Teşkilat İçi Eğitim Programı kampları içinde İzmir'in farkını ortaya koyduğunu belirten Akay bu doğrultuda Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkrem Erdem'den övgü aldıklarını dile getirdi ve, " Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız  kamptan ayırılıken, 'yaptığımız eğitimlerin en mükemmelini yaptık’ dedi. Bu bizi mutlu etti. İzmir rüşdünü ispat etti. Daha güzel organizasyonlar yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

 KONUŞMACILAR VE EĞİTİMCİLER DAMGA VURDU

 Kampta verilen mesajların öne çıktığını ifade eden Akay, Genel Başkan Yardımcıları Ekrem Erdem,  Süleyman Soylu ve Nükhet Otar'la İzmir'in Bakan Vekilleri  Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ve teşkilata telekonferansla seslenen  Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın teşkilata önemli mesajlar verdiğinin altını çizdi. Akay, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu'nun  'teşkilat yapısı' İzmir İl Koordinatörü TBMM Çevre Komisyonu Başkanı İstanbul Milletvekili Erol Kaya'nın  'teşkilatta toplantılar ve koordinasyonun önemi', Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Hasan Çelik 'AK Parti’nin misyonu ve vizyonu',  Akademisyen Dr. Şaban Kızıldağ'ın , 'etkili iletişim ve motivasyon'  ile Akademisyen Abdullah Topçuoğlu'nun ‘siyasi tarih’ başlıkları altında 45'er dakikalık  sunumlarının son derece başarılı ve teşkilatta yol gösterme adına önemli olduğunu belirtti.

 PAROLA: MAZERET YOK

 Akademisyen Dr. Şaban Kızıldağ’ın sunumu sonrası kampın parolasının ortaya çıktığını ifade eden Akay, " Kızıldağ'ın sunumunda 'Her şeye rağmen mazeret yok' vurgusu ön plandaydı. Bence bundan sonraki süreç içinde bu slogan İzmir  teşkilatının parolası olmalı... 2014 yerel seçimler öncesi İzmir teşkilatı bunu kendine parola edinecektir" dedi.

 KAYA'DAN ORKESTRA ÖRNEĞİ

 İzmir İl Koordinatörü TBMM Çevre Komisyonu Başkanı İstanbul Milletvekili Erol Kaya'nın, 'teşkilatta toplantılar ve koordinasyonun önemi' adı altındaki sunumunda verdiği orkestra örneğinin teşkilatın hiçbir zaman aklından çıkmayacağını ifade eden Akay,  " İl Koordinatörümüz Erol bey her şeyin parçalardan meydana geldiği bu parçalardan bütün oluşacağını anlattı. Verdiği orkestra örneği bence teşkilatın hafızasında her zaman yer alacaktır. İlk önce bir resim gösterdi. Resimde  orkestra, orkestra şefi, seyirciler bir de fotoğrafçı vardı. Bunların hepsi olduğunda ortaya bir başarı çıkıyor dedi. İkinci gösterdiği resimde orkestra şefi yoktu. Böyle olunca orkestra başarılı olamaz. Üçüncü resimde orkestrayı çıkarttı şef yalnız başına kaldı. tek başına bir orkestra şefi ne kadar maharetli olursa olsun bir şey yapamaz. Üçüncü resimde seyirciler yoktu. Bu da orkestra şefi ve orkestra ne kadar iyi olursa olsun seyirci olmadan yani kamuoyu olmadan  yaptıkları işin anlam kazanmadığını gösterdi. Son olarakta fotoğrafçının olmadığı bir resim gösterdi. Yapılan tüm güzelliklerin medyasız dört bir yana anlatamazsınız durumunu ortaya çıkarttı. Erol bey dört unsuru bir araya getirerek teşkilat başarısının yol haritasını gösterdi" dedi.  

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.