Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kaya Torbalı ve Buca'da seçmenlere seslendi: 'Tek başına iş başına'

AK Partili Kaya Torbalı ve Buca'da seçmenlere seslendi: 'Tek başına iş başına'

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, seçim çalışmaları kapsamında Torbalı ve Buca ilçelerinde seçmenle kucaklaştı. Esnaf, kahvehane ve dernekleri ziyaret eden, gençlerle buluşan Kaya, vatandaşlardan 1 Kasım'da destek istedi. AK Partili Kaya Torbalı ve Buca'da seçmenlere seslendi:

  • Ege Postası
  • 17.10.2015 - 13:02
İZMİR - AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, AK Parti'nin 1 Kasım'daki seçimden güçlü bir şekilde çıkmasının Türkiye'nin geleceğe olan yürüyüşünün kesintiye uğramaması için oldukça önemli olduğunu belirtti. 13 yıllık iktidarında istikrar, güven, huzur ve sürekli kalkınmanın teminatı olan AK Parti'nin yeni dönemde de millete, memlekete hizmete hazır olduğunun altını çizen Kaya, "Söyleyecek çok sözümüz, yürüyecek çok yolumuz, yapacak çok işimiz ve tamamlanmayı bekleyen sayısız projelerimiz var. 2023 hedefiyle çıktığımız yolda Edirne'den Hakkari'ye, İzmir'den Kars'a ülkemizin her bir ferdinin huzur ve refahı, ülke ekonomisinin güven içinde seyretmesi, sürekli büyüme ve istikrarın sağlanması için milletimize gidiyoruz. Kendimizi milletimize emanet ettik" dedi.
 


Milletimiz gereğini yapacaktır
 
Sabahın ilk saatlerinde Torbalı'da hemşehrileriyle kahvaltıda buluşan Kaya'ya ilgi yoğundu. İlçeye bağlı Arslanlar Mahallesi'ndeki etkinlikte konuşan Kaya, "7 Haziran'dan sonra oluşan tabloyu hepiniz biliyorsunuz. Her seçimde olduğu gibi 7 Haziran'da yapılan seçimlerde de milli iradenin kararını tereddütsüz kabul eden AK Parti, gereğini süreç içerisinde yerine getirmiştir. Ülkemizi hükümetsiz bırakmamak adına yine yapıcı bir siyaset anlayışı ortaya koymuştur. Biz sadece elimizi değil, tüm bedenimizi taşın altına koyduk ama muhalefet partilerinin uzlaşmaz tutumu yüzünden tekrardan milletimizin huzuruna çıkmak durumunda kaldık. Milletimiz gereğini yapacaktır. Türkiye'nin siyasi irade ve hükümet iradesi boşluğuna düşeceğini hesap edenler, ekonomik-siyasi istikrarsızlıkla birlikte, milli birlik ve kardeşlik sürecini de terörle sabote ederek, milletimizi kazanımları ve hedeflerinden uzaklaştırmaya teşebbüs ettiler. AK Parti, ülkemizi ve insanımızı; birikimi, tecrübesi ve ortak aklıyla birlikte kurulan bu oyunlardan uzaklaştırmayı başarmıştır. Milletten aldığı iradeyi her gün hakkıyla kullanıp, yerine getirmiştir. 7 Haziran'dan sonra geçen süre ve yaşanan olaylar, 'tek başına iktidar' olgusunun ne kadar önemli olduğu gerçeğini önümüze koymuştur. Bugün üzerinde ısrarla konuşulan siyasi istikrar ve ekonomik istikrarın kaynağı, özgüvenle attığımız tüm adımların kaynağı hep 'tek başına iktidar' olmuştur. Bu sebeple 1 Kasım'da milletimizden 'tek başına iktidar' için güçlü bir destek istiyoruz. Tek başına iş başına diyoruz ve kendimizi size emanet ediyoruz" şeklinde konuştu.
 


Gençlere önemli mesajlar
 
AK Parti İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, Torbalı temaslarının ardından Buca'da gerçekleştirdiği bir dizi ziyaretle seçim gezilerini sürdürdü. Buca'da Yaylacık Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla tokalaşıp hal ve hatır soran Kaya, ardından Kozağaç Meydanı'nda ziyaretlerine devam etti. Türkiye'de istikrarın, yatırımların, birlik ve bütünlüğün devamı için 1 Kasım'ı işaret eden Kaya, "Güzel İzmir'imizi karış karış gezerek sıkmadık el, sormadık hatır bırakmıyoruz. Hemşehrilerimizle yakından ilgilenerek varsa dertlerini dinliyor, mutluluklarını paylaşıyoruz. AK Parti'nin insan odaklı yaklaşımını merkezimize alarak çalışmalarımızı gönülden yürütüyoruz. Bundan sonra da bu minvalde çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnşallah halkımızın desteği ve bizlere olan teveccühü sandıklara da yansıyacak" şeklinde konuştu.
 
Buca'daki ziyaretlerinin ardından gece geç saatlerle yeniden Torbalı'ya dönen Kaya, burada gençlerle bir araya geldi. "Gençliğin heyecanı ve dinamizmi bizim de çalışma azmimizi artırıyor" diyen Kaya, "Biz, nitelikli, girişimci, özgüveni yüksek ve milli değerlerine sahip çıkan bir gençliğin, ülkemizi hak ettiği yere taşıyacak temel varlığımız olduğuna inanıyoruz. Gençlerimizin, enerjileri ve parlak zihinleriyle aydınlık geleceğimizin güvencesi olduğuna inanıyoruz. Tarihinden ve manevi değerlerinden aldığı özgüvenle dünyaya bakan gençlerimizin, Türkiye'yi küresel bir aktör haline getirecek dinamik gücümüz olduğuna inanıyoruz" sözlerini sarf etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.