Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
ETİK Vural'ı ağırladı

ETİK Vural'ı ağırladı

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklama Birliği'nin (ETİK) kahvaltılı toplantısının konuğu MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural oldu.

  • Ege Postası
  • 17.10.2015 - 12:04
Mövenpick Otelde gerçekleşen ve ETİK üyelerinin hazır bulunduğu kahvaltıda kunuşan ETİK Başkanı Mehmet İşler; “İzmir'e büyük turnuvalar, kongreler getirmek için elimizden geleni yapıyoruz ama araya bir vekil giriyor başka kente götürüyor. Bir türlü istediğimiz desteği alamıyoruz. İzmir turizminin sorunları büyük, bu sorunların çözümü için sizlerden destek istiyoruz" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural da turizm sektörünün sıkıntıları bildiklerini anlattı, “İzmir'i sahiplenecek bir potansiyeli oluşturmak durumunda olanlar var ama bunu oluşturmak için herhangi bir çaba yürütülemiyor. Bu güveni sağlayacak bir iktidarın olması gerekiyor ve bu sorumluluğunu da yerine getirme gayreti içinde olacak girişimci insanlara da ihtiyaç var. Girişimi daha tepeden bakmak gerekiyor. Turizm olarak bakıldığında turizm bir insan mobiltesi insanlar ne için geliyo? Bir mekan pazarlama yönüyle çok boyutludur önemli olan her boyutuyla sorunu ele almaktır. Turizmde Türkiye'yi turizm pastasından daha fazla pay alabilmesi için bir takım güzel mekânlarınız olabilir, vardır ama bu mekanların değerler boyutunda da tanıtımının yapılması lazım. Türkiye'yi bu riskli konumdan çıkarmadığınız müddetçe turizminin de gelişmesi mümkün değildir" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.